Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ilyen sok tönkremenő kapcsolat, mert a magyar nők túl hamar öregszenek de ehhez képest irreálisak az elvárásaik?
2 hónap múlva töltöm a 30-at, 8 éve van nálam fiatalabb párom, aki el is jegyzett, kollégák 20-22 évesnek szoktak nézni, elkerekedik a szemük, amikor megtudják, valójában mennyi vagyok. Sokkal jobban nézek ki, mint 20 évesen.
A fajtád is rendszeresen bepróbálkozik, mert ők is fiatal fruskának néznek. Minél több ilyen megnyilvánulást olvasok, megígérem, hogy annál megalázóbban fogom elküldeni az ilyen fazonokat. :) Nyilvános helyen is belétek fogok rúgni verbálisan (normális férfiakra nem vonatkozik).
Most vagy sok ilyen lúzer van fent, vagy ugyanaz irogat ki kérdéseket.
Értsétek már meg hogy az ilyen picsogó nem férfi.
A nőknek meg férfi kell.
:D :D
Vannak ezek a nőgyűlölő kérdések, amiket rendszeresen feltesznek, és nem tudom mit várnak? Hogy ez majd a fáj a nőknek? Hogy ettől neki másképpen alakul majd az élete? Vagy mit? Vagy hogy kap egy csomó alázós választ és végre kiverheti?
A férfiaknak ugyanolyan biológiai folyamatuk az öregedés, nem zavar?
A szomorú valóságot láthatod a társkeresö oldalakon, ha férfitársaidra ránézel: százból esetleg egy van, akinek 35 felett még van haja, megvannak a fogai és nincs sörhasa.
Akkor inkább a semmit választanám.
A szokásos incel troll:)))))))))
(Szerencse, hogy 36 évesen csinosabb voltam, mint az érettségizős képeimen:)))
Cicamica, szomszédunkban lakik egy csaj, iker babákkal szokott a játszótérre menni. Karcsú termet, hosszú (formára vágott) haj, szép bőr, szép arcvonások. Szóba elegyedtünk, egyszer megkérdeztem, hány éves: Kapaszkodj meg, a 41-et töltötte júniusban. (Kb. 26-nak néztem).
És nagyon sok ilyen nő van Magyarországon.
De jól írta valaki, neked édesmindegy, mert veled külföldi meg magyar sem áll szóba:DDDDD
Nem tudom mit akar elérni a kérdező ilyen kérdésekkel .
Gyere jövőhèten is!
#17: Mit akart elérni? Újabb megnyilvánulása az incel, nőgyűlölő vonulatnak, amelyben megjelennek a tipikus sikertelen pasi téveszmék, mint:
- a kapcsolatok tönkremeneteléért a nők a felelősek
- az elszállt, irreális női igények
- a nő 30 felett kiöregedett matróna
- a nőnek 30 felett le kell adni az igényeit és beérni az utolsó lúzerrel
- a férfi 70 évesen is sármos úr, a nő 30 évesen asszott anyóka
Ezek a gondolatok naponta megcsillannak itt többször, ugyanattól a pár emberkétől. Arról viszont fogalmam sincs, mit akarnak ezzel elérni, vagy mire jó nekik. Illetve csak sejtésem van. Az egyik: támogatókat keres a hasonlóan degeneráltak személyében, a másik: azt hiszi, hogy most el kezdünk rettegni, hogy mi lezs velünk x év múlva, vagy hirtelen felakasztjuk magunkat ha éppen már elműltunk 30-40 évesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!