Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van ilyen sok tönkremenő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok tönkremenő kapcsolat, mert a magyar nők túl hamar öregszenek de ehhez képest irreálisak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Más országokban ahol a nő már öregszik, az örül mindennek amit férfiaktól kap. Ha a semmit akkor a semminek is örül. Itt meg 30 évesen a nő már öregszik, mégsem lenne neki elég semmi.

2021. szept. 12. 16:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

2 hónap múlva töltöm a 30-at, 8 éve van nálam fiatalabb párom, aki el is jegyzett, kollégák 20-22 évesnek szoktak nézni, elkerekedik a szemük, amikor megtudják, valójában mennyi vagyok. Sokkal jobban nézek ki, mint 20 évesen.

A fajtád is rendszeresen bepróbálkozik, mert ők is fiatal fruskának néznek. Minél több ilyen megnyilvánulást olvasok, megígérem, hogy annál megalázóbban fogom elküldeni az ilyen fazonokat. :) Nyilvános helyen is belétek fogok rúgni verbálisan (normális férfiakra nem vonatkozik).

2021. szept. 12. 17:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy sok ilyen lúzer van fent, vagy ugyanaz irogat ki kérdéseket.

Értsétek már meg hogy az ilyen picsogó nem férfi.

A nőknek meg férfi kell.

2021. szept. 12. 17:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Vannak ezek a nőgyűlölő kérdések, amiket rendszeresen feltesznek, és nem tudom mit várnak? Hogy ez majd a fáj a nőknek? Hogy ettől neki másképpen alakul majd az élete? Vagy mit? Vagy hogy kap egy csomó alázós választ és végre kiverheti?

2021. szept. 12. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaknak ugyanolyan biológiai folyamatuk az öregedés, nem zavar?

A szomorú valóságot láthatod a társkeresö oldalakon, ha férfitársaidra ránézel: százból esetleg egy van, akinek 35 felett még van haja, megvannak a fogai és nincs sörhasa.

Akkor inkább a semmit választanám.

2021. szept. 12. 19:10
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

A szokásos incel troll:)))))))))

(Szerencse, hogy 36 évesen csinosabb voltam, mint az érettségizős képeimen:)))

2021. szept. 12. 19:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Cicamica, szomszédunkban lakik egy csaj, iker babákkal szokott a játszótérre menni. Karcsú termet, hosszú (formára vágott) haj, szép bőr, szép arcvonások. Szóba elegyedtünk, egyszer megkérdeztem, hány éves: Kapaszkodj meg, a 41-et töltötte júniusban. (Kb. 26-nak néztem).

És nagyon sok ilyen nő van Magyarországon.

De jól írta valaki, neked édesmindegy, mert veled külföldi meg magyar sem áll szóba:DDDDD

2021. szept. 12. 19:52
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit akar elérni a kérdező ilyen kérdésekkel .

Gyere jövőhèten is!

2021. szept. 12. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
És miért öregszenek hamar? Mert a kapcsolatokban a felek ledarálják, szétforgácsolják egymást.
2021. szept. 12. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:

#17: Mit akart elérni? Újabb megnyilvánulása az incel, nőgyűlölő vonulatnak, amelyben megjelennek a tipikus sikertelen pasi téveszmék, mint:

- a kapcsolatok tönkremeneteléért a nők a felelősek

- az elszállt, irreális női igények

- a nő 30 felett kiöregedett matróna

- a nőnek 30 felett le kell adni az igényeit és beérni az utolsó lúzerrel

- a férfi 70 évesen is sármos úr, a nő 30 évesen asszott anyóka

Ezek a gondolatok naponta megcsillannak itt többször, ugyanattól a pár emberkétől. Arról viszont fogalmam sincs, mit akarnak ezzel elérni, vagy mire jó nekik. Illetve csak sejtésem van. Az egyik: támogatókat keres a hasonlóan degeneráltak személyében, a másik: azt hiszi, hogy most el kezdünk rettegni, hogy mi lezs velünk x év múlva, vagy hirtelen felakasztjuk magunkat ha éppen már elműltunk 30-40 évesek.

2021. szept. 12. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Most már mindent értek.
2021. szept. 12. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!