Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikeresség a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikeresség a párkapcsolati piacon tényleg csak a jövedelmi helyzettől függ?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 08:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem úgy ahogy te gondolod. Elsődlegesen a tökösségtől, magabiztosságtól függ. Ha valaki sikeres a munkájában, ergo pénze van, ez ad egy olyan magabiztosságot amit a nők egyből levágnak és keresnek is.
2021. szept. 12. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint minden nő pénzéhes ku.rva, az miért akar barátnőt? Aki ilyen szinten a betege ennek, hogy a foglalkozását se lehet megkérdezni, az miért nem megy tényleg prostikhoz? Ott azt kapja, amit eleve vár.

Az meg külön szánalmas, mikor a 220 ezret kereső pasik már ezen görcsölnek, hogy a nő a vagyonára pályázik, ha elfogad egy üdítőt.

Az a szerencse, hogy elég hamar kiderül, és messzire tudnak titeket kerülni a normális nők.

2021. szept. 12. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

9: Szerintem nagyon könnyű téves feltételezéseket levonni a foglalkozásból, pl. itt mindenki azt gondolja, hogy egy informatikus fizetés nettó hatszáznál kezdődik, holott én rengeteg olyat ismerek, aki jóval kevesebbet keres. Vagy egy vállalkozónál sem tudhatod, hogy mennyi a bevétele.

Státusszimbólumok: lehet, furcsa lesz, de én abszolút nem értek hozzá. Nem tudom megmondani ránézésre egy óráról vagy telefonról, hogy az milyen típusú, de még ha felismerném, akkor sem követem, hogy mennyibe kerül. Öltözködésben is hozzám a sportosabb áll közel, olyanokat, akik öltönyben vagy valami nagyon divatosban tűnő ingben feszítettek a társkeresőn, nem is választottam, mert ez nem az én világom. Nagyon nem.

Voltak régebben szélsőséges dolgok ismerkedéseim során, nekem az nem szimpatikus, ha valaki panaszkodik a munkájára, életére, jövedelmére, de nem tesz semmit a változás érdekében. Ha valaki nem él nagy lábon, de élvezi azt, amit csinál, azzal tudok azonosulni, mert én is ilyen vagyok.

2021. szept. 12. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Nyilván esélynövelő mindenkinél. Senki nem akar nyomorogni, meg 4 gyerekkel tömegközlekedni manapság, ez tiszta sor (kell a verda meg anyagi háttér, biztonság)

Az is logikus, hogy egy igazán gazdag embernek több szabad ideje van (ha nyernél a lottón valószínű nem a 12 órás műszakokkal foglalkoznál), így ismerkedni is több ideje, lehetősége van, valamint sokkal energikusabb és kipihentebb lesz, ami megintcsak sokat dob. Igen, elég butaság lenne mondani, hogy nem számít a pénz.

2021. szept. 12. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen. A kövedelmemből fakad az, hogy mennyire vagyok egészséges, beteg. A jövedelmemből fakad, hogy milyen értékeim vannak. A kövedelmemből fakad mennyire tudok szeretni. A jövedelmemből fakad hogyan tudok ápolni, segíteni. A jövedelmemből fakad minden.

Ja várj. Az nem az. Az a személyiség amire én gondolok.

Csak a személyiség számít.

2021. szept. 17. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:

3+1

Nekem már van egy 3 éves gyerekem, de fogalmam sincs mennyit keres a párom. 200? 300? Azt se tudom mit dolgozik. Azt viszont tudom, hogy a kollegáival milyen a kapcsolata, szereti-e amit csinál, mik a tervei, hogy érzi magát a munkahelyén. A lényeges dolgokat tudom. Hogy derülne tehát ki ismerkedés során az anyagi helyzet? Párom se tudja, hogy én mit dolgozok. Annyit tudunk, hogy néha egyikőnk, náha másikunk kártyájáról fizetünk. Ennyi.

2021. szept. 17. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
9#, nem. Nekem nincsenek státuszszimbólumaim. Egylakás kell, amibe elférünk kényelmesen. Kész. Milyen másról beszélsz? Mi látszik és miből?? Ennyire üres és felszínes vagy? Ha neked szeretet helyett pénz kell, akkor hajrá. De akkor minek kell neked nő, vagy egyéb értelmes élet?
2021. szept. 17. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
15: Nyilván nem mindegy ha beteg is vagy, hogy a TB-re omladozó kórházakban a vakolat pereg a fejedre, vagy magánklinikán foglalkozik veled a legnagyobb szakértő orvosi stáb. Ne légy naív!
2021. szept. 17. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!