Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeresség a párkapcsolati piacon tényleg csak a jövedelmi helyzettől függ?
Olvass egy kis Dr. Nerdlove-ot, mielőtt incelkedsz:
Az összes ilyen
"a nőknek csak pénz kell"
"a nőknek csak a gigachad pashee kell"
"a nőknek csak az izmos, szögletes állú szépfiú kell"
duma a saját frusztrációidból fakad.
Számodra igen, ugyanis semmi nincs jelenleg, amit egy nőnek nyújtani tudsz. Ha lenne pénzed, tudnál prostit fizetni, ha még több lenne, telne csittifitti sugar babyre.
De hát minden olyan képesség is hiányzik belőled, ami gazdaggá tehetne. Mondjuk az értelem.
Az a pár hisztérika, aki itt paraszt módon beugat a kérdezőnek, nyilván nem regisztráltak fel még egy társkeresősre sem férfiként....
Minden második kérdés: mi a foglalkozásod?
Ha meg hozzá még meg is merem említeni mennyit keresek, halálosan megsértődnek, hogy ők nemkujvák. Dehogynem. Tudod azt te nagyon jól.
Bár erről a pár malactestű nagypofájú feministaformáról el tudom képzelni, hogy mindegy már ki, csak fogják már meg az ő sggüket is.
Ide meg jár pattogni, társkeresőn meg adják a szépet, csak nem jön össze.
Magán tanár vagy?
Aki a többi tanártól elszigetelve éli életét?
Azt kikövetkeztetitek a foglalkozása az öltözete és a státuszszimbólumai alapján.
#6 Nem, de a legtöbb tanár nő, az a kevés férfi kolléga meg mint boldog párkapcsolatban él. Én még szingli férfi tanárt nem láttam, pedig nem ez az első iskola, ahol dolgozom és járok továbbképzésre is.
Amúgy egy baráti ismerkedésnél is meg szoktam kérdezni, mivel foglalkozik, sőt, egy azonos neműtől is.
Státusszimbólumok? Két milliomos pasiba is belefutottam már, egyiken sem látszott hogy az. Mondjuk én már középkorú vagyok, elárulom hogy a legtöbb ötvenes kőgazdag pasiról nem mondanád meg. Az autójuk márkás volt, de azt nem láttam, mert kávézóban találkoztunk, már csak a második-harmadik randin láttam autót, de abból hogy vállalkozó és van egy márkás autója, még nem tudhatom, nem a csőd szélén áll-e. Simán ott ültek rosszul szabott farmerben, az egyik kockás ingben, a másik egy kinyúlt pólóban, gondoltam is, egy randira fel lehetne jobban is öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!