Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ödi2 kérdése:
Idősebb férfi-Fiatal lány kapcsolata...?
Figyelt kérdés
46 éves férfi vagyok,jelentkeztem egy társkeresőn és vártam az eredményt. Elcsodálkoztam.19-24 közötti lányok is jelentkeztek fotóval stb. Kíváncsiságból randiztam 4-5 leányzóval és hihetetlen módon egytől egyig azt mondták,hogy laza,inkább szex kapcsolatot szeretnének,kipróbálnák úgymond egy férfival is... Egyikük nagyon édes,22 éves,találkozunk szinte minden nap és nagyon odaadó.
Fiatal lányoktól kérdezném inkább. Magatokból kiindulva,van jövőnk?
".De vacsit,programot,esetenként meglepit,bármilyen korosztályú hölgynek vesz és kifizet az aki párkapcsolatban él."
Egy larkapcsolatban es nem egy kiscsajnak, aki max erdeklodik irantad es komoly kapcsolatban sem vagytok.. tenyleg nem vagy hulye vagy papucs...vagy kanos
2021. szept. 10. 20:54
12/21 A kérdező kommentje:
Kedves anonim 11-es,Te hogyan ismerkedsz? Nem hívod meg egy vacsira-randi?Vagy egy kiállításra-randi? Vagy egy zenés helyre-randi? Érdeklődésétől függően? Valahol el kell kezdeni.Mindegy.Hasonló kommentekkel ne fárasszatok legyetek szívesek.És kanos vagyok-e megjegyzésedre a válaszom,igen és voltunk már együtt,hétvégét is együtt fogjuk tölteni. Önnálló,dolgozó 22 éves csaj és a kérdésem csak annyi volt,h más szerint,főleg fiatal lányok véleménye szerint,lehet e tartós a kapcsolatunk.
2021. szept. 10. 21:03
13/21 anonim válasza:
20 éves vagyok# ( nő )
Szerintem lehet működőképes .
2021. szept. 10. 21:44
14/21 anonim válasza:
nyilván lehet muci, mert Ő fizeti a dolgaid, az Ő albijában dugtok stb... nyilván működőképesnek gondolod...
2021. szept. 11. 10:39
15/21 anonim válasza:
pontosan melyik társkereső ez?
2021. szept. 11. 18:39
16/21 anonim válasza:
Szia! Szerintem lehet. Ha jól kijöttök, akkor semmi akadálya! :) A kor meg ne érdekeljen. Az én párom is jóval idősebb tőlem, Ő F/47 én L/29, és teljesen jól kijövünk. Hajrá! :)
2021. szept. 13. 22:10
17/21 anonim válasza:
Működhet. Szüleim között 26 év van. (Igen együtt neveltek fel..)
22/L
2021. szept. 16. 00:41
18/21 anonim válasza:
Szia Kérdező! Persze, lehet közös jövőtök, ebben a 24 év különbség nem fog gondot okozni. De ha nagyon hosszű távra is összejönne a dolog, akkor két veszélyforrás szinte tutira benne van az ügyben. Egyrészt az életeteknek nagyon különböző szakaszában jártok, előtte még ott a karrier építés, család, gyerek(ezek egy 22 éves tipikus céljai, őt persze nem ismerjük, erről nem írtál) Te már egészen más életszakaszban vagy. A másik ilyen probléma lehet az, hogy mi lesz 20 év múlva szexuálisan. És ne hidd, hogy ezt most cikizésként írom, 20 éve vagyok férjnél 25 év korkülönbséggel, mindkét problémát a személyes tapasztalataim alapján vetettem fel.(54/N vagyok.)
2021. szept. 17. 08:51
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,16,17,18-as igazán hasznos volt.18-as nem vagyok jós sem a kapcsolatunkat,sem a szexuális életünket illetően.Karriert illetően meglepően egyezik a véleményünk,ha közös gyerek lenne a közeljövőben,akkor ő az első,viszont én maradnék a babával itthon és ő építhet karriert magának,támogatnám és segíteném ebben is.Vicces h már ilyen témák is felmerültek ennyire az elején a kapcsolatunknak,de ez is mutatja h mennyire érett és komoly gondolkodású kora ellenére.Ez is fogott meg benne
2021. szept. 24. 08:29
20/21 anonim válasza:
#19:Mindenképpen biztató, amit írtál, sok sikert nektek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!