Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősebb férfi-Fiatal lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ödi2 kérdése:

Idősebb férfi-Fiatal lány kapcsolata...?

Figyelt kérdés

46 éves férfi vagyok,jelentkeztem egy társkeresőn és vártam az eredményt. Elcsodálkoztam.19-24 közötti lányok is jelentkeztek fotóval stb. Kíváncsiságból randiztam 4-5 leányzóval és hihetetlen módon egytől egyig azt mondták,hogy laza,inkább szex kapcsolatot szeretnének,kipróbálnák úgymond egy férfival is... Egyikük nagyon édes,22 éves,találkozunk szinte minden nap és nagyon odaadó.

Fiatal lányoktól kérdezném inkább. Magatokból kiindulva,van jövőnk?

2021. szept. 10. 08:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Melyik társkereső ez? :D
2021. szept. 10. 08:28
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem szex,sima randioldal... :)
2021. szept. 10. 08:31
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Normális kapcsolatra érted?

Van. Ha mindketten akarjátok..

2021. szept. 10. 09:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg az egzisztenciádra mennek, hogy majd viszed őket ide-oda, veszek nekik dolgokat, stb. Nem rosszindulat, tapasztalat. Ha neked ez belefér, hajrá.
2021. szept. 10. 09:18
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem csak magadért kedvelnek, igaza van az előttem szólónak. Sorry
2021. szept. 10. 09:35
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
Kamu
2021. szept. 10. 11:30
 7/21 anonim ***** válasza:
36%
azt ugye tudod, hogy ezek a kiscsajok csak apucit keresnek?
2021. szept. 10. 11:47
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem trollkodsz és ennyi idős létedre itt tartasz fejben, nagyon le leszel húzva.
2021. szept. 10. 12:15
 9/21 A kérdező kommentje:

Nos,érdemleges választ nem kaptam...

Lehúzás?Van olyan is,hülye nem vagyok.De vacsit,programot,esetenként meglepit,bármilyen korosztályú hölgynek vesz és kifizet az aki párkapcsolatban él.

A legjobb barátom egy viccel felelt.

-Mit csinálsz 20 év múlva mikor Te 66 és ő 42 lesz?

-Egyszerű,lecserélem 2 huszasra a vénasszonyt.

Nos én nem ilyen vagyok,majd még meglátom mi lesz.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2021. szept. 10. 20:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki válaszolna esetleg még,illetve aki már megtette,legyetek szívesek nemet és kort írni,hogy értelme legyen a kérdésem lényegének,mármint ha lehet lányok véleménye érdekelne inkább,férfi aggyal rendelkezem...
2021. szept. 10. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!