Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, ez a testalkat kizáró ok?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán olyan nő akinek bejön egy ilyen testalkat (tudom a lábam szánalmas, meg úgy összességében is satnya vagyok) vagy legalább képes lenne elfogadni?
2021. szept. 8. 19:40
12/30 anonim válasza:
Nem zavarna.
Egy kövér, potrohos, csöcsös férfi test sokkal rosszabb.
13/30 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ez az alkat!
23/L
15/30 anonim válasza:
Nagyon sokat sportolok, ugyhogy nekem nem epp az esetem de huszonevesen meg oke volt az ilyen a szememben.
Viszint ha annyira zavar a labad, miert emeled ki sztreccsnadraggal?? Fel se tunne a kulonbseg a felsotestedhez kepest egy slim fit nadragban (a skinny fit helyett).
16/30 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj,de ha nem vagy magaddal megelégedve kezdj el edzeni(ha még eddig nem tetted)
17/30 anonim válasza:
Nálam nagyon kizáró, nem gyúros pasi kell, de azért legyen már nagyobb bicepsze, mint nekem (csak könnyen izmosodok, nem 'játszok rá').
18/30 anonim válasza:
ez kb olyan,. mint amikor a pasinak nagymellű nő kell. Csak akkor a pasi kapja az oltást, de ha nő válogat ennyire apró dolgokon, akkor meg jaaaj nem baaaj mucikám, legyél igényes...
19/30 anonim válasza:
17-es vagyok, akik lepontoztak biztosan szeretik, ha le tudják nyomni a pasijukat szkanderban, de szerintem az eléggé lelohasztó :D
20/30 anonim válasza:
te a pasiddal szkanderozol, meg bunyózól? lol
Amúgy a lelki erőről gondolom nem hallottál, csak a fizikairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!