Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolja úgy,hogy túlbecsülik sokan 1
párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
42 f vagyok,úgy nőttem föl,hogy szüleim elváltak apámmal gyengén tartottam a kapcsolatot. Mindig arra vágytam gyerekként,hogy lesz lesz 1 jó kapcsolatom. Imádtam a nőket,mindig a tenyeremen hordoztam a barátnőimet. Lehet ez is volt a baj.Minden kapcsolatomból rosszul jöttem ki,csalódtam szinte az összes volt barátnőmbe,rengeteg energiát,pénzt időt buktam bele. Egy idősebb ismerősöm 65f azt mondta,túlságosan sokat engedtem a barátnőimnek.Szigorúbbnak kellett volna lenni,nem kellett volna ragaszkodni stb. Most már lazábban kezelem a dolgokat,nem erőlködök senkinél,nem költök rá egy vagyont,nem fűzök nagy terveket és mégis van barátnőm. Csak kb 20 év kellett,hogy rájöjjek erre.
2021. szept. 8. 07:55
1/9 anonim válasza:
Én mint 40 es hasonlo gondolkodasu gyerektelen férfi fiatalabb párja, úgy erzem en csak szívok ezzel es engem büntet az exei miatt.
Az exeinek lehozta a csillagokat is mégis kudarcos kapcsolatai lettek.
Nekem ugye nem nyujt igy semmit(nem is érdekorientaltan vagyok a kapcsolatban azaz valahol nem zavar), de gyereket tervez velem. Es en csak azt látom ma belole hogy irígy önző smucig, abszolut SEMMIBEN nem segit nem támogat, mégis hogy a fr.ncba szülnék én neki? Nem látok bennem sem egy társat sem egy leendő apát akire számíthatna a családja!
Es akkor jon ezzel hogy mert az exe exe meg az exei.
Kérdem én, miert rajtam veri le aki szereti hűséges es tervez vele?
2021. szept. 8. 08:00
2/9 anonim válasza:
Ilyen beszélgetések után meg vásárolt nekem egy dolgot. Hogy na tessék, nem sajnálja tőlem..
Na kösz, nem erről beszéltem..
Fel se fogja.
2021. szept. 8. 08:02
3/9 anonim válasza:
Adni mindig ugy kell hogy akkor sem sajnálnád tole ha vége lenne.
Akkor es ott szeretbol beloled ez jött szivesen adtad, utolag miert ítéled el saját magad?
Ha en adok valakinek vmit azt ugy adom hogy az Övé! Ergo tokmindegy hogy utána mi van.
2021. szept. 8. 08:05
4/9 anonim válasza:
Nem azert adunk a masiknak hogy aztán megvedd es azt csinalja amit te akarsz. Nem magadnak adsz amikor a masiknak adsz.az önzőség.
2021. szept. 8. 08:15
5/9 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó,hogy szívesen adok szeretetet,anyagiakat stb ,de azért én is vágynék legalább a szeretetre.
2021. szept. 8. 09:01
6/9 anonim válasza:
Amire csalizol olyan hal fog harapni. Ha a pénzeddel akartad megvenni a nőket, akkor miért csodálkozol, hogy olyanok találtak meg, akik a pénzre mentek? Nem atomfizika ez.
2021. szept. 8. 09:11
7/9 anonim válasza:
Szeretni és szeretve lenni egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban nagyon jó érzés, amit meg kell becsülni. Nyilván az is igaz, hogy néhány csalódás után óvatosabbá válik az ember, de ez egy ilyen dolog. Azok a falak, amelyek megvédhetnek bizonyos újabb sérülésektől, sajnos elzárnak mélyebb kötődési lehetőségektől is. Ügyesen kell ezeket a határokat meghúzni, de ez elsősorban érzelmi dolgokra vonatkozik, az anyagiakban meg a saját fontos céljaid keretei közt maradj meg. Ha azokat eléred, ami amellett marad és elfogy szerintem nem kell éppen annyira sajnálni.
2021. szept. 8. 09:25
8/9 anonim válasza:
Igen, mert tök ellentmondásban élnek rengetegen.
Fellőnek a netre szupcsi kapcsi képeket, a való életben meg megy az "Erezd el a hajamaaaat!".
2021. szept. 8. 18:15
9/9 anonim válasza:
Nagyon túlbecsülik. Én boldog és elégedett incel vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!