Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt barátom 28 évesen, bele merjek kezdeni az ismerkedésbe?
Egyetértek 13#-al
Akármennyire elégedett vagy a munkáddal, a lelki egyensúlyod sokkal fontosabbnak kéne hogy tekintsed.
Bár úgy sejtem hogy csak azért vagy avval a munkával annyira elégedett, mert a pasas közelében lehetsz, csaj ezt még magadnak sem mered bevallani.
Sajnállak szívből
Tinder szerintem nem a legjobb egy társkeresésben kevésbé tapasztalt lány számára. Nem akarok nagyképűsködni,de ez a profik játszótere.
Van amelyik kép(nem beállított pózolós) többet mond 100 szónál.
Bár csak megérzès hogy szép lány lehetsz,gondolom felfigyelnek rád egyedűlálló pasik akikkel érdemes lenne foglalkoznod,legalább barátilag.
Én a gimiben 1,5-2 évig epekedtem egy csaj után, bárcsak ne tettem volna... de 10 év, az nagyon durva.
Rengeteg elvesztegetett idő.
21F
Én azt nem értem ebben a sztoriban, hogy téged hogy nem őrölt fel a 10 éve tartó egyedüllét és epekedés. Nekem is van egy ilyen történetem, én is nagy bakot lőttem 23 évesen (ott én utasítottam el a lányt), és én is minden nap gondoltam rá, őt tartom az életem szerelmének, és gyakran érzem, hogy nem lesz jobb nála, bármit csinálok is - de ez nem azt jelenti, hogy nem próbáltam ismerkedni és ne lettek volna barátnőim. Ja, és én alig beszéltem vele, alig láttam. (Most házasodott meg...)
Te pedig azt mondod, hogy 10 éve ennek a srácnak a bűvöletében élsz és nem ismerkedtél mellette senkivel? Ezt hogy bírtad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!