Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még sosem volt barátom 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem volt barátom 28 évesen, bele merjek kezdeni az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
18 évesen megismertem életem szerelmét, aki számomra minden szempontból tökéletes, akár a külsejét, akár a belső tulajdonságait nézem. Hosszú ideig vártam arra, hogy kezdeményez és boldogok lehetünk, de erre sosem került sor. Végül erőt vettem magamon és bevallottam neki az érzéseimet. Visszautasított arra hivatkozva, hogy ő a magas lányokat szereti (sajnos csak 161 cm-re nőttem). Jó viszonyban maradtunk, szinte naponta szoktunk találkozni azóta is, tudunk egymásról sok mindent. Ismerem az exeit, jelenlegi párját,valóban mindegyik lány 175-180 cm közötti magas. Borzasztóan megviselt, hogy a magasságom miatt nem kellek neki, reménykedtem benne, hogy valami megváltozik benne és ad esélyt. Számtalan pasit visszautasítottam, aki kezdeményezett nálam, a szememben csak ő létezett. Mostanában számos esküvőn, eljegyzési bulin voltam és kezdem egyre rosszabbul érezni magam, hogy még sosem volt senkim. Egyik barátnőm a Tinderen ismerte meg a párját, nagyon ajánlgatta az applikációt. Letöltöttem, regisztráltam, de nagyon felszínesnek találom az egészet, hogy képek alapján szelektáljak. Mindenesetre tegnap jobbra húztam 4 külsőleg megnyerő pasit a kb. 300-400-ból. Meglepett, de 3-mal máris matcheltünk. Mégis bennem van egy nagy adag félelem, attól leginkább, hogy fognak ahhoz viszonyulni, ha megtudják, hogy nekem ennyi idősen még senkim nem volt, és el tudom-e tényleg engedni 10 év után azt, akire mindig is vágytam.

2021. szept. 7. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kezdesz bele, akkor az életed végén is azt fogod mondani, hogy még sosem volt barátod.
2021. szept. 7. 13:21
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha 30 felé ott tartasz, hogy 10 éve nem bírsz elengedni valakit, akibe tizenévesként szerettél bele, ott bizony szakember kell. Nem bántásból, de a Tinderezés nem fogja feloldani ezt a lelki béklyót.
2021. szept. 7. 13:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

51 éves férfi vagyok. 32 évesen ismertem meg a párom aki akkor 27 volt és nem volt nagy buliba járó,pasizós csaj. 17 éve vagyunk házasok van két gyönyörű gyerekünk.

Ha a régihez hasonlítod mindig az újat soha nem fogsz párt találni!!!!!

Azt aki csak a magasságod miatt nem akart téged az később sem lett volna jó társ! Nyitottan és bizalommal közeledj az új felé és mindíg tartsd szem előtt: ő is legalább annyira fél tőled,az újtól, mint te!🙂

2021. szept. 7. 13:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért fogva tartson a tinikori plátói szerelem. Ne engedd, hogy a továbbiakban is lebénítson. Kezdj el nyitni, ismerkedni.
2021. szept. 7. 13:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondjuk, hogy ne, akkor szüzen halsz meg? 😂
2021. szept. 7. 13:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha sose kezded el az ismerkedést akkor nem is lesz barátod.

Azt meg tegyük hozzá, hogy a 10 évvel ezelőtti illető csak így plátói módon szeretve olyan tökéletes, ha belekezdenétek és jönnek a párkapcsolati problémák (lehet nem is működne a szex, világnézet, barátok, jövőkép, anyagiak stb.) lehet már 9 év 11 hónappal ezelőtt szét is mentetek volna. Csak nem próbáltátok ki.

Nekem is volt egy csaj, akit annyira-annyira szerettem (volna), most meg azt se tudnám elképzelni, hogy 5 percnél többet beszélgessek vele. Még jó, hogy nem vártam rá.

2021. szept. 7. 14:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán otthonülő típus, szeretek bulizni, színházba, moziba járni, kirándulni, futni, utazni és még sorolhatnám. Ismétlem, hogy azóta is legalább naponta-kétnaponta beszélünk egymással, úgy ismerem mint szinte senkit, nagyon sok közös van bennünk, politikai nézetünk, jövőképünk, a világról alkotott nézőpontunk nagyban fedi egymást, bár azt nyilván nem tudom, milyen lenne köztünk az intim kapcsolat.
2021. szept. 7. 14:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz ha 10 év múlva sem sikerült feldolgozni ezt az egészet. Én úgy gondolom ez csak kifogás volt a pasi részéről, biztos nem a magasság miatt utasított el. Ideje lenne elkezdeni túl lépni és nyitni mások felé mert nagyon megfogod bánni később
2021. szept. 7. 14:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem leptel meg ezen tul es segitsegre van szukseged. Amikor a kerdest olvastam, akkor az jutott eszembe, hogy miert pont most gondolod azt, hogy keszen allsz egy kapcsolatra. Aztan elolvastam a kerdest, es latom, hogy egyaltalan nem allsz keszen. Ebbol csak tovabbi serulesek lesznek, igy sincs sok onbecsulesed, es az tovabb fog zuhanni, amikor nem allsz ki magadert es hagyod magad kihasznalni. Ez olyan aldozathibaztatoan hangzik, de pont azert irom le elotte, hogy ne legyel aldozat.
2021. szept. 7. 14:54
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Már régen el kellett felejtened azt a srácot, a napi kapcsolatot is régen fel kellett volna vele számolnod

De kérdező, te reménytelen esetnek tűnsz, aki képtelen elengedni azt akinek sosem kellettél

Ez nagyon szánalmas szerintem, és nem sértésből írom, tényleg szánlak. Ha egy kicsike önérzeted lenne, akkor pár év (távol őtőle persze) alatt begyógyult volna ez a lelki seb, és most nem itt lennél kétségbeesve hogy mit kezdjél az életeddel így.

Amíg nem vagy képes teljesen elengedni valamiképpen, addig sosem lehetsz boldog

Szívesen!

2021. szept. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!