Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akik szakítás után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik szakítás után az exetek után szaladgáltok, titeket mi akadályoz meg, hogy szingli férfiakkal foglalkozzatok? Hogyan lehetne rávenni erre titeket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

Van egy remek ötletem, hogy megnyugodj. Az egyik barátnőmnek és nekem is van egy tök normális exem, ők jelenleg szinglik. Szépen cserélünk és összejövünk egymás exeivel. Technikailag semmi nem változik, de a te világodban legalább megnyugodhatsz.

Szívesen.

2021. szept. 5. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Foglalkoznék én a szinglikkel is, de sokan olyan nyomik, mint te. Így sajnos végső elkeseredésemben mindig az exem jut eszembe, bár nem szaladgálok hozzá. Úgyhogy igazából magadnak/magatoknak köszönd. Talán normálisnak kellene lenni és nem kergetnétek minket vissza az exek karjaiba. :)
2021. szept. 5. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Elmondom kérdező!!! Jó vagyok exeimnekaz ágyban( bizonyíték a következő mondat). Sok mindenben nem egyeztünk,de még sokáig összejártunk barátság nélküli extrákra. Mondjuk ilyenkor déltől délig barátok voltunk.
2021. szept. 5. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Szomorú tény, de a 12 -es válaszolónak van igaza.
2021. szept. 5. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Dehát az exem is szingli… 🤣
2021. szept. 5. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
12nek annyiban van igaza,hogy az ex belőtt egy szintet, amit a szingli fiúknak kellene űberelni. Addig amíg a lány "el nem gyászolta" a kapcsolatot addig mindenkit a volt pasihoz hasonlít.
2021. szept. 5. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem hasonlítgatok, de lejjebb nem adok. Az ember "jobbat" keres, vagy legalábbis olyat, amilyen volt. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanolyan embernek kell lennie az újnak, mint a réginek, mert nem. De egy olyan kapcsolatba, amin már az elején látszik, hogy nem működne és sz.r lenne, miért menjek bele? Bocs, ezt nem szexre éleztem ki, mert nem szoktam csak úgy szexelgetni. Én kapcsolatra keresnék normális férfit, de tényleg kezdem azt hinni, hogy mind kapcsolatban van.
2021. szept. 6. 05:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem akadályoz meg, csak jó vele dugni és pont.
2021. szept. 6. 07:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

7-es "Vedd rá magad, hogy tovább lépj, és arra koncentrálj, aki nyit feléd."

Szerinted ki nyitna egy olyan ember felé, aki a világon az összes nőt, és az összes olyan férfit akinek már volt barátnője - hibáztatja amiatt, hogy szűz, 30-40 évesen? Egyszer sem jut el a tudatáig, hogy magát kéne rendbe tenni, inkább vergődik és szánalmasabbnál szánalmasabb kérdéseket ír ki ide, hátha megszánja valaki, de mivel elviselhetetlen, így ez csak vágyálom marad.

2021. szept. 6. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!