Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm kidobott egy füves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kidobott egy füves kisgyerek miatt. Ne foglalkozzak vele vagay értesítsem a szüleit?

Figyelt kérdés
Ugye barátnőmmel 4 évet voltunk együtt. Már együtt is éltünk és egyszer csak megismert egy nála fiatalabb lelkileg kisgyereket akinek a drogozás a hobbija. Sajnos ezt barátaitól tudom,mert közös volt a baráti társaság. Na most én 21 vagyok barátnőm 20 éves a csávó meg akivel rögtön másnap szakitás után összejött 18 éves. A kérdés hogy a szüleit értesítsem,nehogy rossz társaságba kerüljön vagy már ne foglalkozzak vele ha ilyet tett.

2020. aug. 2. 17:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Ne tegyél semmit. Nem tudod megoldani más életét.
2020. aug. 2. 17:50
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Egye meg amit főzött magának. Nem kell sajnálni az ilyet egy percig se!
2020. aug. 2. 17:59
 3/20 anonim ***** válasza:
69%

Azt mondanám,hogy felejdsd el.Viszont,ha a szüleit értelmes,rendes embereknek ismerted,és úgy érzed,hogy emberileg jól tennéd,és segítesz rajtuk,ha szólnál nekik még időben,akkor szólj.

Viszont csakis ezzel a célzattal,hogy segítettél azzal,hogy idejekorán tudják a problémát rendezni családon belül.(ha van probléma)

És semmi bosszú,vagy elégtétel ne legyen benne,mert akkor helytelen az indíttatásod.

A te lelkiismeretedre hallgass.

2020. aug. 2. 18:02
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Kisgyereket, aha...

Te vagy az, aki agyban még kisgyerek vagy. Kb. a dedós szint ez, amit megütsz. "Szakítottál velem, ezért megmondom anyukádnak, hogy ki tetszik!"

2020. aug. 2. 18:10
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak savanyú a szőlő kerdező. 😁
2020. aug. 2. 18:18
 6/20 anonim ***** válasza:
30%

A füvest nyugodtan jelentsd fel, mivel szorulni fog érte az őrsön. Pár marcona rendőrbácsi jelenlétében.

A csajon viszont ne állj bosszút. Nem ér ez ennyit.

2020. aug. 2. 18:19
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Biztos okkal választotta inkább őt :D
2020. aug. 2. 18:20
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

Majd megtanulja a kislány a leckét. Elmondhatod a szüleinek, de senkinek nem segítesz vele.

A saját anyám is ez a "megmentő" típusú nő. Ő 40-50 éves kora között játszotta el ugyanezt több férfival is, házasságban apám mellett... Bár ott állítólag nem volt testi kapcsolat. Mindegy, a szüleim házassága már jóval ezek előtt megromlott, mégis kínozták egymást még vagy 10 évig...

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van aki 50 evésen sem okosabb egy 18 éves tini csitrinél.

2020. aug. 2. 18:20
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem hagyd, a végén még te lennél a szar alak, amiért beleszólsz az életébe. Szakított veled a csaj, ezzel azt jelezte, hogy nem érdekled, és nem kér belőled, tehát a továbbiakban nem vagy felelős érte. Egy 20 éves lány elvileg felnőtt ember, amúgy meg majd a saját kárán fog tanulni. Mondjuk ha szó szerint értendő, hogy a szakításotok másnapján már össze is jött ezzel a sráccal, akkor valószínűleg tartott már egy ideje az ismeretségük. Most őszintén, egy ilyen emberért aggódsz? Lehet, hogy fog ő még könyörögni azért, hogy fogadd vissza, a szüleinek meg legalább még nagyobb meglepetés lesz, ha a drága kislányukat majd úgy viszik el egy drogos buliból.
2020. aug. 2. 18:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele,semmi közöd hozzá.
2020. aug. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!