Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kidobott egy füves kisgyerek miatt. Ne foglalkozzak vele vagay értesítsem a szüleit?
Sok a füves az oldalon. Két háborgó üzenetet is kaptam most privátban ahol azt nehezményezik, hogy szerintem a füvest simán fellehetne jelenteni, mivel a dolog még mindig illegálisnak számít.
Bár, megszokhattam volna, a sok-sok alkoholista felhördülés után várható volt, hogy a füvesek is bevédik a mundér becsületét.
13.
A füvesek elég sok kárt okoznak innen nyugatra. Füvesen történő gázolások, bódult állapotban előadott táncikálások az út szélén, az új adag beszerzése érdekében elkövetett rablások stb.
15.
Lásd az adott környékek rendőrségi feljegyzéseiben.
14 Nem a füves fog rabolni az új adagért. Szerintem te még csak távolról sem láttál fűvest.
Aki rabol a cuccért az minimum cracket szív.
18.
Fidesz szavazó - nem.
Rendpárti - igen.
Ultra ciki lenne szerintem.
Ha 16 lenne a csaj esetleg, deígy hogy 20 éves. Én is mindenféle drog ellen vok de biztos nem csinálnék ilyet.
Ha nemesek is tényleg a szándékaid senki nem hinné el.
Amúgy ha akarja úgy is ki probálja, barátokkal is vagy bármi.
20 évesen fel kell tudni mérni mi az a fű és dőnteni.
Legfejjeb ha késöbb azt látod vagy hallod hogy rákattant megjegyezheted hogy te nem így ismerted és szerinted ez nem jó út, de ennyi.
Az ő élete.
Egyébként attól hogy most kipróbálja esetleg a srác miatt, nég nem lesz függő
Kb egy barátom sincs aki ne probálta volna ki, de nem füveznek azóta. Szóval nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!