Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm kidobott egy füves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kidobott egy füves kisgyerek miatt. Ne foglalkozzak vele vagay értesítsem a szüleit?

Figyelt kérdés
Ugye barátnőmmel 4 évet voltunk együtt. Már együtt is éltünk és egyszer csak megismert egy nála fiatalabb lelkileg kisgyereket akinek a drogozás a hobbija. Sajnos ezt barátaitól tudom,mert közös volt a baráti társaság. Na most én 21 vagyok barátnőm 20 éves a csávó meg akivel rögtön másnap szakitás után összejött 18 éves. A kérdés hogy a szüleit értesítsem,nehogy rossz társaságba kerüljön vagy már ne foglalkozzak vele ha ilyet tett.

2020. aug. 2. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Szoval bosszut akarsz allni, de nemes cselekedetnek szeretned beallitani.
2020. aug. 2. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Sok a füves az oldalon. Két háborgó üzenetet is kaptam most privátban ahol azt nehezményezik, hogy szerintem a füvest simán fellehetne jelenteni, mivel a dolog még mindig illegálisnak számít.

Bár, megszokhattam volna, a sok-sok alkoholista felhördülés után várható volt, hogy a füvesek is bevédik a mundér becsületét.

2020. aug. 2. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha neked nem okoz semmilyen kárt, meg másnak sem, miért jelentenéd fel? Ennyi öröm kell a szerencsétlen életedbe?
2020. aug. 2. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
11%

13.

A füvesek elég sok kárt okoznak innen nyugatra. Füvesen történő gázolások, bódult állapotban előadott táncikálások az út szélén, az új adag beszerzése érdekében elkövetett rablások stb.

2020. aug. 2. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Bizonyíték?
2020. aug. 2. 20:34
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15.

Lásd az adott környékek rendőrségi feljegyzéseiben.

2020. aug. 2. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

14 Nem a füves fog rabolni az új adagért. Szerintem te még csak távolról sem láttál fűvest.

Aki rabol a cuccért az minimum cracket szív.

2020. aug. 2. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Edricus Anxious Csak nem egy rendpárti fidesz szavazóhoz van szerencsénk?
2020. aug. 2. 21:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

18.

Fidesz szavazó - nem.

Rendpárti - igen.

2020. aug. 2. 21:29
 20/20 dizelesgozgep ***** válasza:

Ultra ciki lenne szerintem.

Ha 16 lenne a csaj esetleg, deígy hogy 20 éves. Én is mindenféle drog ellen vok de biztos nem csinálnék ilyet.

Ha nemesek is tényleg a szándékaid senki nem hinné el.

Amúgy ha akarja úgy is ki probálja, barátokkal is vagy bármi.

20 évesen fel kell tudni mérni mi az a fű és dőnteni.

Legfejjeb ha késöbb azt látod vagy hallod hogy rákattant megjegyezheted hogy te nem így ismerted és szerinted ez nem jó út, de ennyi.

Az ő élete.

Egyébként attól hogy most kipróbálja esetleg a srác miatt, nég nem lesz függő

Kb egy barátom sincs aki ne probálta volna ki, de nem füveznek azóta. Szóval nyugi

2020. aug. 3. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!