Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mióta lett a nők szemében ekkora hátrány, ha a férfi spórolós a pénzzel és nem bulizza és utazza el a keresetét feleslegesen?
31.
Ezt letudja majd azzal, hogy "há' irigy vagy! Megveszlek kilóra öreg"
Az ilyenek szemében a pénz a minden. A lelkület is eladnák, ha lenne rá mód.
30
pont az ilyen alja lenézés miatt utálom az összes travel addict pozőrt.
Köszi, Budapesti vagyok, ms zsákfalu. Ugyanazt csinálod, mint a másik, aki NEM AKAR instán pózolni.
Divat utazgató.
és az a megoldás, hogy visszafröcsögsz?:D Azt hittem a travel addict ennél sokkal jobb ember, hiszen mindenkire lenéz onnan fentről. Vagy zavar, hogy másnak más véleménye van, vagy az zavar, hogy esetleg igaza?
nyugi, befejeztem, nem ér ennyit. Sok sikert...
lol
21-es vagyok: nekem az "utazás" azt jelenti, hogy haverokkal beülünk a kocsiba is elindulunk valahova, akár a Balatonra, vagy máshova (mondjuk a közelbe egy falunapra stb.).
Vagy szintén haverokkal, hátizsákkal fogjuk magunkat, felülünk a buszra/vonatra és irány valamelyik külföldi ország. Egyetem után szinte minden évben mentünk valahova. Olcsó diákszálló és hátizsákkal városnézés, kocsmázás, helyi étterem/kifőzde, múzeum, helyi látványosság(ok) megnézése stb.
De utazás lehet akár egy jó kirándulás, vagy ha elmegyek (akár egyedül) bringázni.
Nekem a tengerparton süttetem a seggem meg szelfizek, nem utazás és nem is szórakozás. Se a 4-5 csillagos wellness hotelezés.
Azért már nehogy mentegetőzni kelljen, ha valaki szeret utazni és nem lepukkant hostelekben akar tartózkodni és olcsó kifőzdékben enni.
"és az a megoldás, hogy visszafröcsögsz?"
Hülyegyerek! Maga is beismeri, hogy ő kezdte, de ki van akadva, ha a másik nem köszöni meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!