Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mióta lett a nők szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mióta lett a nők szemében ekkora hátrány, ha a férfi spórolós a pénzzel és nem bulizza és utazza el a keresetét feleslegesen?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 12:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
24%
30: Pontosan ezzel a lenézéssel van gond, amit művelsz. Zsákfaluzol itt összevissza, lerí, hogy lenézed a többit. EZ zavarja a legtöbb embert, nem az, hogy te utazgatsz.
2021. szept. 6. 18:05
 32/44 anonim ***** válasza:
20%

31.

Ezt letudja majd azzal, hogy "há' irigy vagy! Megveszlek kilóra öreg"

Az ilyenek szemében a pénz a minden. A lelkület is eladnák, ha lenne rá mód.

2021. szept. 6. 18:15
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

30

pont az ilyen alja lenézés miatt utálom az összes travel addict pozőrt.

Köszi, Budapesti vagyok, ms zsákfalu. Ugyanazt csinálod, mint a másik, aki NEM AKAR instán pózolni.

Divat utazgató.

2021. szept. 7. 12:12
 34/44 anonim ***** válasza:
61%
#33: Egyetlen egy képet sem töltök fel sehova az utazásaimról, de te biztos jobban tudod. Instát meg nem is használok :)
2021. szept. 7. 12:41
 35/44 anonim ***** válasza:
muci most pont azt csinálod, ami ellen fel akartál szólalni. A másik degradálása és gyűlölködés... LOL
2021. szept. 7. 12:45
 36/44 anonim ***** válasza:
Bogárka, te adod elő itt lenézve, hogy aki szeret utazni az csak azért, hogy az Instán pózolhasson.
2021. szept. 7. 12:47
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

és az a megoldás, hogy visszafröcsögsz?:D Azt hittem a travel addict ennél sokkal jobb ember, hiszen mindenkire lenéz onnan fentről. Vagy zavar, hogy másnak más véleménye van, vagy az zavar, hogy esetleg igaza?

nyugi, befejeztem, nem ér ennyit. Sok sikert...

lol

2021. szept. 7. 12:49
 38/44 anonim ***** válasza:

21-es vagyok: nekem az "utazás" azt jelenti, hogy haverokkal beülünk a kocsiba is elindulunk valahova, akár a Balatonra, vagy máshova (mondjuk a közelbe egy falunapra stb.).

Vagy szintén haverokkal, hátizsákkal fogjuk magunkat, felülünk a buszra/vonatra és irány valamelyik külföldi ország. Egyetem után szinte minden évben mentünk valahova. Olcsó diákszálló és hátizsákkal városnézés, kocsmázás, helyi étterem/kifőzde, múzeum, helyi látványosság(ok) megnézése stb.

De utazás lehet akár egy jó kirándulás, vagy ha elmegyek (akár egyedül) bringázni.

Nekem a tengerparton süttetem a seggem meg szelfizek, nem utazás és nem is szórakozás. Se a 4-5 csillagos wellness hotelezés.

2021. szept. 7. 16:48
 39/44 anonim ***** válasza:

Azért már nehogy mentegetőzni kelljen, ha valaki szeret utazni és nem lepukkant hostelekben akar tartózkodni és olcsó kifőzdékben enni.

"és az a megoldás, hogy visszafröcsögsz?"

Hülyegyerek! Maga is beismeri, hogy ő kezdte, de ki van akadva, ha a másik nem köszöni meg :D

2021. szept. 7. 17:05
 40/44 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése kinek mi a "fölösleges pazarlás". Van, aki szívná a fogát, hogy havi 20ezret költök üdítőre, de gyakorlatilag meg sem érzem, mivel amúgy is szépkártyával intézem, még csak a számlámon sem látszik. Például.
2021. szept. 7. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!