Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mióta lett a nők szemében ekkora hátrány, ha a férfi spórolós a pénzzel és nem bulizza és utazza el a keresetét feleslegesen?
Azt nem értem, hogy miért gondolják sokan azt, hogy aki "spórolós" az biztos sóher is, meg egész nap otthon ül és vajaskenyeret eszik kizárólag, meg semmire nem költ soha.
Szerintem spórolni és élni ésszel is lehet.
Én is spróolós típus vagyok, szeretem feélretenni a lehető legtöbb pénzt, de attól még: szoktam kaját rendelni, étterembe is beülök, kocsmázni is elmegyek haverokkal, sőt fesztiválozni és utazni is szoktam. Emellett költök a hobbiaimra is, de nyilván mindenre csak egészséges szinten. És ha valamire éppen nincs pénzem, vagy sajnálom rá, akkor azt nem fogom megvenni. Ennyi az egész.
23: Én is így vagyok. Szoktam költeni és nem vagyok "sóher", viszont utazás soha, mert pont nem érdekel. Nem lehet mindenkinek a "túrázás világlátás for life" az életcélja, hobbija. Vannak teljesen más érdeklődési körű emberek, ettől még érdekli őket több dolog, csak pont nem azok, amiket írtál. Én ezen tudok néha "kiakadni" kissé, hogy miért van az, hogy 10 emberből 10-nél miért jön reflexből az "utazás? És az utazás? Na és az utazással mi van?" dolog?
Ha milliárdos lennék sem hiszem, hogy bárhová utaznék, max azért, mert már a semnmittevésben annyira unnám az életem, de egyelőre ez a veszély nem fenyeget.
21
ez tök olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy nem akar nyomorogni. de nála a nyomorgás azt jelenti, hogy nem utazik külföldre (gyakran), meg nem eszik étteremben heti több alkalommal.
24
nekem az a bajom, ha nem életcélom a szelfi a tengerparton, vagy kényszeresen pénzt égetni, akkor én vagyok a vesztes meg a pincelakó. Ismerkedtem lánnyal, akivel tök jó volt a kémia, de konkrétan hisztérikus lett, amikor mondta, hogy ő ELVÁRJA, hogy minden hétvégén, 2 napot utazni AKAR. Hétvégén ez nem pihenés, ez stressz és fáradtság.
Zavar, hogy elítél a sok travel addict (amúgy divat lett ezzel pózólni és sajnos majdnem mindneki ilyen), hogy én nem utazom kényszeresen, mert van más dolgom, elintézni valóm stb, amit szabadidőmben tudok megtenni.
valamelyik travel addict besértődött a válaszomon XD
Ha utaznék én nem a túristák közt szelfizgetnék. Semmi értelme. Elmennék a környékre, beszélgetnék emberekkel, csúcsidőben tömegközlekednék, próbálnám megismerni őket stb.
De azzal nem lehet az instán pózolni. Divat tevékenység, mint a "borozgatás" és a szelfi a pohárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!