Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ha egy nonek bejonnek az incelek de nem tud valasztani mit tennetek?
Hogy tudnak egyesek ennyi butaságot összehordani?
Még hogy versenyezni?
Igaza van 12#-nek, az már régen el van cseszve, ha valakiért versenyezni kell, és ez mindkét nemre szent igaz.
A versenyeztetés pedig megalázó dolog lenne, annyira hogy sokkal inkább dögölnék meg szűzen (ha az volnék, de ez most lényegtelen) minthogy belemenjek egy ilyen helyzetbe. Kicsit is egészséges lelkületű ember soha nem menne bele ilyenbe, hanem elhajtana a versenyeddel egyetemben
Erről a versenyeztetésről ez a förmedvény jutott az eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=XMv9PljLC7o
Röviden a lényege, hogy tinderen egy lány vagy 100 pasival beszélt le közös időpontot a személyes találkozásra, amiről a pasik nem tudtak persze. Csak ott derült ki számukra, hogy meg lesznek 'versenyeztetve' a hölgy kegyeiért.
Számos pasi megalázónak érezte (nem csodálom), és le is lépett, viszont ami szerintem szomorú volt, hogy rengetegen viszont belementek a játékba. A csúcsa az egésznek az volt, amikor egy srác magához ragadta a mikrofont és fel mert szólalni ez ellen az egész ellen, azt meg leteperték a biztonságiak. Szép új világ.
14#
Végignéztem ezt az undormányt ami az amcsiknál futott
Annyira gusztustalan hogy végignézni fájt, de azért érdekes volt. Egyszerűen brutális hogy a parkapcsolati piac annyira fel van borulva, hogy ilyenek mennek már.
Az ellentéte is legalább annyira gusztustalan persze, a magyar "házasodna a gazda" meg hasonlóktól is a frász csap meg
Emberek hogyan süllyedhetnek ennyire mélyre?
Én inkább az mgtow irányzatot választottam, minthogy eladjam a gerincemet az ilyeneknek
Annyira nem hihetetlen azért
Másodjára belegondolva, egyértelmű hogy az egész pusztán a show-ra (pénzre) ment ki, semmi másra.
Esélyes az is hogy be voltak avatva a résztvevők, mert ez így konkrétan már a jogtalanság kategóriát súrolja
Durva a helyzet, de talán nem ennyire ott sem
Ezért szerintem már perre is lehet menni, pláne USA-ban
Volt róla hír, de nem volt annyira felkapott a fősodratú médiában, inkább csak a kisbetűs részek között lehetett rálelni. Én is csak onnan tudtam, hogy volt egy ilyen eset.
A végét viszont nem tudom, hogy mi lett, ilyen urban legend szintűt tudok, hogy aki nyerte, az mehetett volna el randizni a lánnyal, de ő meg meggondolta magát :D. De szerintem ez csak ilyen kitaláció volt, ezt nem tudom megerősíteni.
Igen ezen én is gondolkoztam, hogy lehetett az egész full megrendezett, de számomra a megjelent számos pasik arckifejezése ('Mi a fasz ez, mit keresek itt?') eléggé hiteles volt, nem hiszem, hogy mindenki ilyen jó színész lenne, akit csak úgy statisztaként összeszedtek. De megeshet. Meg ha beszervezettek voltak mégis, akkor biztonságiakra nem lett volna szükség. Persze ez is lehet, hogy az is csak show elem volt.
De igazából mindegy is abból a szempontból, hogy tényleg nem futott valami nagyot a médiában, ha csak show volt vagy ha valós. Ellenben nagyot szólt volna, ha fordítva lett volna a sztori, hogy 1 pasi csődít össze számos lányt. Na ott szerintem lett volna felháborodás.
Itt van egy picivel hosszabb videó, a reakciók miatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!