Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja, mert egy nő akinek mondjuk volt két exe és negyven éves korára is csak két férfivel feküdt le, nagyobb ribi, mint aki két ex után még vagy 30 pasival...persze. Mert ugye arra semmi garancia hogy egy egyéjszakás vagy szexkapcsolat tovább tartson pár alkalomnál. Szánalmas, hogy egyes pasiknak minden nő ribi aki nem fekszik le vele.....
Amúgy meg nem tartom én azokat a nőket sem ribinek akiknek sok partnere volt, csak mint írtam, én csak érzelmekkel tudok. Próbáltam amúgy érzelmek nélkül de nem ment, nem is fogom többet.
Hetek óta telebőgöd ezzel a gyakorit.
A csaj egyenesen közölte veled, hogy nem akar tőled semmit, te meg betegesen ráfixálódtál.
Te nem “rendeskedves” vagy, hanem egy ijesztő zaklató!
Ha valaki nem akar tőled semmit, azt hagyni kell a csudába, nem törvénytervezeteket kitalálni, hogy rádfanyalodjon.
Keress egy jó pszichológust, tedd rendbe magad mentálisan, és hidd el, akkor majd találsz egy rendeskedves lányt magad mellé.
Ha a szingli férfi csak annyit tud nyújtani, hogy kedves meg törődő, akkor kösz, maradnék az exnél. Mert ez alap, de kevés.
Rögeszmés idiótákkal, akik a saját nyomorukkal hisztizik tele a gyakorit, papagájként ismételgetve a saját hülyeségüket, pedig senki nem akar szexelni.
Számodra azért irreleváns minden válasz, mert érzésem szerint azon nőknél sincs sok esélyed, akik teljesen kizárják a lehetőségét, hogy ex partnerrel bújjanak ágyba.
Valamiért ők is másik szinglit választanak helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!