Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok találni egy szép lányt?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtem már párszor de a lányok akiknek tetszettem személyiségre és külsöleg mind átlagon aluli arccal rendelkeztek.
A szépeknek sosem jövök be külsöre vagy belsöre.
Miért vagyok ennyire megátkozva hogy nekem nem lehet szép barátnöm?
2021. szept. 2. 14:53
1/31 anonim válasza:
Valószínűleg te sem vagy egy matyóhímzés. Lehet, hogy lejjebb kellene adnod az igényeket.
2/31 A kérdező kommentje:
Inkább változtatnék magamon.
De sosem adnám fel ezt a vágyam vagy alkudnék meg
2021. szept. 2. 14:59
3/31 anonim válasza:
Akkor sajnos te is incelsorosra fogsz jutni, mint itt jópáran. :)
6/31 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad lehet, élöben biztos jobb esélyem van egy szép lányra.
2021. szept. 2. 15:05
7/31 A kérdező kommentje:
Láttam már ronda férfit szép lánnyal, szóval nem lehetetlen, valószinü nem neten ismerkedett
2021. szept. 2. 15:06
8/31 anonim válasza:
Remélem halálodig reménykedsz és a nők megszabadulnak tőled.
9/31 anonim válasza:
Saját ligádban több eséllyel indulnál.
10/31 anonim válasza:
Keverj össze cukrot, sót meg mindent mi jó, önts hozzá ikszvegyszert...
Na jó, de komolyan véve, mi nálad a "szép"? Ha nagyon elitista vagy, akkor könnyen találhatod magad olyan helyzetben, hogy "senki nem elég jó", aki meg az lenne annak te nem leszel az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!