Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki ha 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 40 éves koromra nem lett férjem és gyerekeim? Olyan mintha lenéznék hogy egyedül vagyok

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 14:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Semmit nem írt magáról, de megelőlegezed neki,hogy egy rendes, jóravaló lány, rólam ugyanebben a helyzetben feltételezed,hogy szar alak lehetek. Meg véletlenül se a férfiak a szar alakok igaz? :) Gusztustalan ez a kettős mérce. Sokan úgy hazudoznak, hogy azt észre se veszik, mert magának is bemeséli,hogy az a valóság. Pl egy válás kapcsán. :) Lehet,hogy te is ilyen vagy sőt még észre se veszed. :) Mellesleg nem én találtam ki, hogy önzőnek tekintik, ez társadalmi megítélés.
2021. szept. 3. 11:48
 32/37 anonim ***** válasza:
31: Mert sokszor mindkét félnek igaza van. Egy válásnál is. Mindkettő valóság. Valóság a "Güriztem, hogy legyen a családnak" és a "Sosem volt itthon és elhanyagolt" is, csak más szemszögből.
2021. szept. 4. 08:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Édesanyám 42 évesen maradt egyedül, mert meghalt az édesapám. Felnevelt minket, most 56 és 59 évesen már 3 férfi (most a 3.) is volt hirtelen az életében, az eltelt 10 en pár évben meg senkije sem volt.
2021. szept. 5. 12:02
 34/37 anonim ***** válasza:

Nem.

A mai világot elnézve nem is csoda.

Nem törvényszerű,hogy az embernek családja lesz.

Én inkább felvenném a független,nagyviláginak tűnő nő szerepet.:)

Sokan pl irigyelhetnek is,hogy nincs aki megcsaljon,megélsz egyedül a lábadon,nem függsz egy pasitól.

2021. okt. 29. 23:05
 35/37 anonim ***** válasza:
34: Ez azért nem ennyire egyszerű. Jó dolog a saját ház, de ha senki nem fogad otthon meló után, és azt sem kérdezi meg, milyen napod volt, az idegrendszer épsége szempontjából eléggé káros tud lenni hosszútávon. Mert belül azért mindenki tudja, hogy amikor férfiként az asszony odabújik este és őszintén megkérdezi mi újság, az nem ugyanaz, mintha felhív nagyritkán haver, hogy "he', megiszunk egy sört?"
2021. okt. 30. 10:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezért kell 1 kutya vagy egy macska, hűen szeret, vár téged, nem csal meg, nem ver át, nem hazudik, oda is bújik hozzád. Max nem pár lesz, de a sok jóban ennyi rossz belefér.
2021. okt. 30. 17:15
 37/37 anonim ***** válasza:
44%
Akkor már értem, hogy miért szarattatják a házunk elé a kutyájukat az emberek. Az utóbbi 4 évben egyre többen, mostanában majdnem két percenként, annyian vannak, mint az oroszok, nem szólhatok senkinek, hogy miért ilyen bunkó.
2021. okt. 30. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!