Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha 40 éves koromra nem lett férjem és gyerekeim? Olyan mintha lenéznék hogy egyedül vagyok
7.
Tenk gád, hogy az én osztálytalálkozóimon nincs ilyesmi, mert pár "anyagiakat szem előtt tartva házasodó" csajt leszámítva senkinek nincs gyereke. Srácok közül senkinek, ahogy a normálisabb csajoknak sem. Egyedül annak a háromnak akinek 15-20 évvel idősebb férje van és az várta el tőlük. Osztálytali végén ott is sorakozott az étterem előtt mindhárom 1-1 "majdnem egy lakás ára" kategóriájú autóval.
További egy akinél véletlenül sikerült, de ő a felfogása miatt megtartotta és elég kemény élete van, tiszteletreméltó a helytállása. Ott "fater" nincs is.
Mi srácok pedig többségében házasok sem vagyunk, a 14-ből összesen 1, a középsuliból a 6-ból 0.
Kérdező
Miért lenne gond? Neked lehet az majd, ha kihalnak a még élő rokonaid és eltűnnek a régi barátod, mert a magány elég keserves. De sok "gyerekes" is így jár. Aki emiatt gúnyol az valami proli bunkó lehet, esetleg konzervatív-vallásos vagy olyan aki "beűűűű, ez az ílet renggye, így kő csinyáni meeee' ez mindég is íty vót!"
Off
Edricus, 11:
Hehe, középsulis osztályomból volt egy ilyen eléggé gyengusz kezdeményezés 3-4 éve, de nem mentem el. Tudni kell róla, hogy anno elsőben ismertem meg a mai napig tartó legjobb barátomat (igen, az a minden nap gif/meme/chatelos/5-6 hetente itt/ottalvós lelki barát). Barétom hívott, hogy találkoznánk sörözőben (only srácok, nem volt lány osztálytársunk, lévén anno műszaki SZKI volt) a régiekkel. Rákérdeztem fonákból, hogy kik lesznek majd ott, meg hányan lennénk. Háát lennénk velem együtt öten... Mondom az vastag... És amúgy jönne az XY??? Jönne... Akkor szorri, de kihagyom. :D
disclaimer: Sosem voltam az a haragtartó fajta, jóban voltam mindenkivel, de azzal a sráccal nem volt meg sosem a "kémia"***. :) Plusz nem vagyok az a sarokban üldögélő introvertált típus, eléggé benne szoktam lenni a közepében a dolgoknak ha társaságról van szó, így kevés létszám okán passzoltam a dolgot. :)
***Fun fact: Annó még Pesten éltem, összetalálkoztam VOLNA vele, de amikor meglátott, kamuból elfordult. Mondom okkkk, no problem. :)
Fun fact2: Amúgy XY nem jött el a talira... Így hárman voltak. :DDDD
Bocs az offért! :)
Nálam ciki mert szerintem önző és az alapvető értékekben hiányt szenved egy ilyen nő.
Viszont ez ne tántorítson el téged mivel nem az én dolgom megítélni a dolgaidat. Szóval élj úgy ahogy neked jó.
16
Önző csak valamivel szemben lehet az ember. Egy soha meg nem fogant nagy qrva semmivel szemben nem.
Tisztázzuk azt, hogy a ciki és a gáz szavak szégyent jelentenek.
Igen, hatalmas szégyen, hogy a személyes életed terén semmire sem vitted eddig. Ezen a téren nagyon úgy fest, hogy kudarcot vallottál. Tényleg nem sikerült senkivel sem kijönnöd az utóbbi 20 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!