Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki ha 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 40 éves koromra nem lett férjem és gyerekeim? Olyan mintha lenéznék hogy egyedül vagyok

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 14:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

20.

Na, legalább tudod milyen érzés az amikor azért pontoznak le, amit leírsz a társadalom ítéletéről és a sok proli automatikusan azt gondolja - figyelmen kívül hagyva azt a részt, ahol ezt külön említed - hogy az a te véleményed.

Teljesen igazságtalanok az ilyen lepontozások. (Továbbá rendkívüli mértékben értelmetlenek is)

2021. szept. 1. 16:19
 22/37 anonim ***** válasza:
81%

Cikinek egyáltalán nem ciki.

Ha arra gondolsz, hogy elszalasztottad e a lehetőségeidet, azt viszont csak te tudhatod.

Ha viszont nem is hiányoznak ezek a dolgok, akkor mit törődsz mások véleményével, aminek nagy része úgyis csak irígység és rosszindulat!

2021. szept. 1. 18:39
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Pacsi: férfiben ugyanez vagyok. Nem érdekel, és nem nagyon érdekel senkit sem a környezetemben, hogy mi a szitu. A mai vlágban max. annak fura ez, akinek családja van, azok szooktak ezen rugózni nagyon, más nem, mert elfogadott a dolog.

Ja, meg még a Fidesz-nek nem tetszik.

2021. szept. 1. 19:09
 24/37 anonim ***** válasza:
80%
Van, aki elvált és egyedül van ennyi idősen. Esetleg gyerekkel. Ő mivel több? Semmivel.
2021. szept. 1. 21:40
 25/37 anonim ***** válasza:

23. Fideszes vagyok és még nekem sincs gyerekem xd azért nem mindenki itt tart. Mire legyen gyerekem és hova ebbe a világba most?? Ami kitudja mindig már a coviddal lesz tele?? Aztán oltassam vagy ne oltassam, mert ha nem sehova nem mehet majd?

Egyáltalám lesz e olyan gyerekkora mint nekem volt? Egy egészsgése közegben tud e majd felnőni? Vagy majd online óvoda meg iskola lesz?

Na meg a csokos gyerekek közül ki lett őszintén vállalva , hány gyerek van ezek között akik nem kényszerből születtek meg?

Én még nem vagyok 40, csak közelítek hozzá, sajnos nekem betegségem miatt sincs vagy nem lett gyerekem még, néha jó lenne úgy érzem, van amikor úgy hogy jobb is ha nincs.

2021. szept. 2. 00:01
 26/37 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Kata?
2021. szept. 2. 02:06
 27/37 anonim ***** válasza:
Mennyi baromság. Igaz nem vagyok még 40, de elég sokszor megkaptam,hogy én nézek ki a legjobban társaságokban, mégis ilyen szituban vagyok. Ennek rengeteg oka van. Legalább gyereket szerettem volna, de az meg betegség miatt nem jött össze. Be is tudnék verni azoknak a proliknak, akik önzőznek meg lenézegetnek a helyzet miatt. Amúgy pont, hogy több szép nőt ismerek ilyen szituban, csúnyát meg szinte egyet se.
2021. szept. 2. 07:19
 28/37 anonim ***** válasza:
19-es az emberek többsége szar alak, lehet te is az vagy. Miért kellene együtt lennie egy szar alakkal? Az önzőség, ha romákkal, bűnözőkkel, hazugokkal, mint pl. az összes politikus, ügyvéd, orvos, stb. nem akar összejönni vagy züllött szakmunkással? És még sorolhatnám...
2021. szept. 2. 13:47
 29/37 anonim ***** válasza:
Hát ez jó nagy hülyeség volt. Igen, az emberek többsége tényleg szar alak mégis boldog.kapcsolatban vannak, ismerek én is bőven hazugokat, kétszínűeket, csalókat, penzeheseket, kvakat, rosszindulatúakat stb boldog kapcsolatban. Kit akarsz minősíteni?
2021. szept. 2. 14:08
 30/37 anonim ***** válasza:
29-es, lehet a kérdező nő egy becsületes, jóravaló lány, ezért gondoltam ilyenre.
2021. szept. 3. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!