Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha 40 éves koromra nem lett férjem és gyerekeim? Olyan mintha lenéznék hogy egyedül vagyok
20.
Na, legalább tudod milyen érzés az amikor azért pontoznak le, amit leírsz a társadalom ítéletéről és a sok proli automatikusan azt gondolja - figyelmen kívül hagyva azt a részt, ahol ezt külön említed - hogy az a te véleményed.
Teljesen igazságtalanok az ilyen lepontozások. (Továbbá rendkívüli mértékben értelmetlenek is)
Cikinek egyáltalán nem ciki.
Ha arra gondolsz, hogy elszalasztottad e a lehetőségeidet, azt viszont csak te tudhatod.
Ha viszont nem is hiányoznak ezek a dolgok, akkor mit törődsz mások véleményével, aminek nagy része úgyis csak irígység és rosszindulat!
Pacsi: férfiben ugyanez vagyok. Nem érdekel, és nem nagyon érdekel senkit sem a környezetemben, hogy mi a szitu. A mai vlágban max. annak fura ez, akinek családja van, azok szooktak ezen rugózni nagyon, más nem, mert elfogadott a dolog.
Ja, meg még a Fidesz-nek nem tetszik.
23. Fideszes vagyok és még nekem sincs gyerekem xd azért nem mindenki itt tart. Mire legyen gyerekem és hova ebbe a világba most?? Ami kitudja mindig már a coviddal lesz tele?? Aztán oltassam vagy ne oltassam, mert ha nem sehova nem mehet majd?
Egyáltalám lesz e olyan gyerekkora mint nekem volt? Egy egészsgése közegben tud e majd felnőni? Vagy majd online óvoda meg iskola lesz?
Na meg a csokos gyerekek közül ki lett őszintén vállalva , hány gyerek van ezek között akik nem kényszerből születtek meg?
Én még nem vagyok 40, csak közelítek hozzá, sajnos nekem betegségem miatt sincs vagy nem lett gyerekem még, néha jó lenne úgy érzem, van amikor úgy hogy jobb is ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!