Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzen férfit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzen férfit egy olyan nő akinek még nem volt kapcsolata ? 25/N

Figyelt kérdés
Interneten nem kellettem senkinek mert ronda vagyok, utcán nem szólítanak le bulikat nem szeretem
2021. aug. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Menj le akkor konditerembe, úgy is mondtad, hogy szeretnél egy két kilótól megszabadulni. Lehet ott majd összebarátkozol új emberekkel :)
2021. okt. 5. 17:52
 42/51 A kérdező kommentje:
Ez jò ötlet köszi
2021. okt. 5. 20:18
 43/51 anonim ***** válasza:
75%

Írd össze: mi az ami nagyon foglalkoztat, rendkívül érdekel, ezzel kapcsolatos csoportokat, fórumokat kereshetsz a neten, a közös érdeklődés jó alap bármihez az ottani emberekkel. Ne arra görcsölj, hogy "bárki megszólít", azzal "milyen is lenne összejönni" hanem hogy bármi lehet, ha barátokat szerzel, az is nagyon jó lehet, mert nem tudhatod: ki által kit ismersz meg.

Sokan mondják-írják, hogy amikor el tudták engedni az ismerkedésre, párkapcsolatra való rágörcsölést, akkor jött a párkapcsolat.

Kötetlenül, nem az ismerkedésre rágörcsölve chat-elj, levelezz férfiakkal, ha jól megismertétek egymást sok hét vagy 1-2 hónap alatt, lehet találkozni.

Ne tartsd magad rondának, ilyet olvasni fáj egy szép, fiatal hölgytől.

Ne idegesítsd magad azon, hogy "nekem még nem volt kapcsolatom, bezzeg másoknak", "másoknak jó" stb.

2021. okt. 6. 03:58
 44/51 anonim ***** válasza:
84%

40/43 A kérdező kommentje:

Nem iszok kocsma kizàrva de köszi*

nem csak alkoholt lehet inni, citromos vizet is ..

2021. okt. 6. 17:03
 45/51 anonim ***** válasza:
0%
Itt vagyok, csak rad varok es vartam egesz életemben
2021. okt. 6. 19:45
 46/51 anonim ***** válasza:
70%
Mi az, hogy szerezzen, az nem a férfi tárgyiasítása?
2021. okt. 7. 22:13
 47/51 anonim ***** válasza:
Ha nem férfi vagy akkor pl itt is rámírhatsz.
2022. jún. 8. 07:56
 48/51 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem láttál még kevésbé külsejű nőt (direkt nem írtam, hogy "ronda") férjével, gyerekeivel sétálni? Én sokat láttam.

Ugyanis a férfiaknak a szépség szembe tűnő, de sok esetben szexpartnernek jó, ui. sejtik, ho9gy a nagyon szép nőt már sok férfi lefektette, ennél fogva könnyen félresiklik a nő élete.

Inkább fontos a nő belső világa! Ismerősöm (nő) sasorrú, rendezetlen fogsorú, de jó alakú, szép hajjal és amit ki akarok emelni: rendkívül jó lélekkel megáldott nő. Két gyerek anyja. A férje közepes kinézetű.

Kövesd az ő példáját, hiszen - ahogy mondani szokták - nem minden a szépség, fontosabb a belső. Legyen önbizalmad!

2022. jún. 8. 09:34
 49/51 anonim ***** válasza:
Küldesz privátban képet magadról? :)
2022. jún. 9. 01:06
 50/51 anonim ***** válasza:

Nem fog, mert férfi

2022. jún. 9. 07:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!