Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzen férfit egy olyan nő akinek még nem volt kapcsolata ? 25/N
Csúnya vagyok írtam is de azért jó lenne lefeküdni valakivel
Az arcomon nem tudok változtatni smink se segít mert aránytalan fejem van nem negativitás ez
Ezzel a hozzáállással sehogyan sem
Esetleg ha pozitívabban állnál önmagadhoz, és a világhoz is, az vonzóbb lenne.
Ki szeretne eggyütt lenni egy önmagát undorítónak tartó emberrel? Gondolkozz el ezen a kérdésen kérdező!
Azért mert reálisan látom magam negatív vagyok?! Mit kellene gondolnom hogy szépségkirálynőnek készülök?
Személyesen sose mondom senkinek hogy jajj de ronda vagyok te is látod...
"Személyesen sose mondom senkinek hogy jajj de ronda vagyok te is látod..."
Ok, de ez kevés, egy ténylegesen ronda nőnek pedig pláne az
Nem bántasból írtam
Egy ronda nő is tud sokszor pasit fogni magának, de csakis úgy ha "bedobja" önmagát. Azt kell sugároznod hogy te igenis csinos vagy, kedvesnek, mosolygósnak, s némiképpen rámenősnek kell lenned, és gondosan meg kell választanod ki a célpontod. Ezek nélkül nem sok esélyed van a sikerre (amely siker itteni beszámolók szerint sokszor elég gyalázatos végkimenetelű, de nem feltétlenül az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!