Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem olyan elönyös kinézetü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan elönyös kinézetü férfiak ti hogyan adjátok le az igényeiteket párválasztás terén? Sikerül beleszeretni olyanba aki elsőre nem is tetszik?

Figyelt kérdés

#párválasztás #ad le #igényeket
2021. aug. 26. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Miért, szerinted egy lakásos, kocsis, pénzes srácnak, miért nincs nője?"

Mert kotlik a penzen. Ami olyan szempontbol nem rossz, hogy van felelossegerzete anyagiak tekinteteben. Indoneziaban gazdag europaikent egy hosszu hetvege alatt lekurna siman parszaz csajt, nem lenne belole friendzone-toltelek....

37F incel

2021. aug. 26. 17:23
 12/15 anonim ***** válasza:

11.-nek.

Ha kotlik rajta, akkor mi értelme?

És NEM, nem azt mondom, hogy szórja el mindet, de pénzköltés nélkül nem lesz nő. Vagy feltölti a bakszámlakivonatát a Fosbúkra?

2021. aug. 26. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"hogyan adjátok le az igényeiteket párválasztás terén?"

Sehogy, de az élet valamiért csak olyan nőket akar elém dobni, akik nemhogy nem vonzanak, de egyenesen taszítanak. Életem első és ez idáig egyetlen párkapcsolata 3 hónapig tartott egy ilyen nővel. Még a szar is büdös volt mellette, egy érzelem és vonzódás nélküli "kapcsolatban" voltam, és folyamatosan próbáltam meggyőzni magamat arról, hogy ő valójában tetszik nekem. De nem, szegény nem tehet róla, de elég ronda, mindenféle vonzódás, amit tanúsítottam felé, az saját magam átverése volt. Na most ezek fényében: miért kellene leadni az igényeket? Persze ennek a másik oldala, hogy kezdek megbolondulni a magánytól, egyre rosszindulatúbb és idegesebb vagyok, és az egészségügyi változások is egyre egyértelműbbek. Bár igazából rájöttem arra is, hogy egyre kevésbé érdekel a párkapcsolat, mivel sikerült kitörölni belőlem minden emberi érzést; a szexhiány viszont borzalmas...

2021. aug. 27. 06:42
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as nem egyszerü, szerintem evolucios okai is vannak, ne szaporodjon akinek nem jók a génjei, bár igy is 8 milliárdan vagyunk már...

Hiába adod le az igényeket ha nem tetszik....

2021. aug. 27. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha kotlik rajta, akkor mi értelme?"

Az, hogy oregkoraban is legyen. Bar nem tudja magaval a sirba vinni, de lesznek kiadasai foleg egeszsegugyi okok miatt. Az allami egeszsegugynek vege van, marad a zsebbenyulos verzio. Es azert elo fognak jonni a szokasos nyavalyak egy bizonyos kor utan....

37F incel

2021. aug. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!