Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 40-en túl férfiak egyre rosszabb kinézetét mennyire tudják elfogadni?
Figyelt kérdés
Amikor ismerkedtek, randiztok. Sokan mondják hogy nem külsőt kell már akkor nézni, de van hogy közben rájöttök mégsem akarjátok vagy akár gondoltok arra inkább egyedül jobb?2021. aug. 23. 23:49
21/28 anonim válasza:
Nagyon rossz megközelítés. Pont ma láttam egy pasit, általános iskolából. 45 éves vagyok, 30 év eltelt, éppolyan jól néz ki, mint akkor. Jó persze némi ránc, és őszesebb haj, de még mindig nagyon egyben volt.
Aki 20-30 évesen se volt vonzó, az negyvenesen sem lesz az, ritka kivétel, aki a korral beérik, ez inkább tinikorban való váltás. Aki 39 évesen vonzó, az 40 évesen nem lesz soha kevésbé.
22/28 anonim válasza:
Akkor én iszonyú mázlista vagyok, hogy negyvenes nőként találtam (számomra) vonzó negyvenes pasit... Pedig én magamat teljesen átlagosnak tartom külsőre (jó, belsőre talán nem vagyok az). Mindenesetre ebben a korban már nem a tökéleteset keressük és a külső mellett más értékek is nagyobb szerepet kapnak.
23/28 anonim válasza:
"Szerintem egy normalis 40 es pasi barmilyen 30 as not megkaphat."
Ja, ha 39-41 a felállás, azért egy 48 éves pasi nehezen kap meg egy 32 éves nőt.
24/28 anonim válasza:
De mondjuk egy 45 éves egy 37 éveset igen.
25/28 anonim válasza:
Hát nem, elég szarul nézhet ki az aki 37 évesen beéri egy 45 évessel.
26/28 anonim válasza:
25: Az amúgy megvan, hogy egy jó kapcsolathoz a jó külső nem elég? 😉
27/28 anonim válasza:
Nekem nincs gondom azzal a típusú "egyre rosszabb" kinézettel, ami a korral jár. Nekem nem taszító egy ráncosabb, beesettebb arc, kis túlsúly, kopaszodás. Az igénytelenedés zavar (lógó orr-fülszőr, széthordott ruhák, régi testalkathoz passzoló göncök, szagosság, karban nem tartott arcszőrzet, furán kompenzált kopaszság - pl. alul dzsungel haj, 3 szál haj átfésülése másik oldalra, előnytelen szakáll stb.), és az talán nagyobb mértékben jellemző a 40+-os korosztályra, mint előtte, de nem jellemző mindenkire hála a jó égnek. És nem jönnék össze olyannal, akit igénytelennek tartok.
28/28 anonim válasza:
Hát nem, elég szarul nézhet ki az aki 37 évesen beéri egy 45 évessel.
Érdekes, én rengeteg ilyen felállást tudok és egyik nő sem néz ki rosszul. Veled lehet a baj fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!