Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 40-en túl férfiak egyre rosszabb kinézetét mennyire tudják elfogadni?
Én fiatalabbnak nézek ki a koromnál, fiatalabbak is keresik a társaságom és én is az övéket. (4-8 évről beszélek)
Senki se mondja meg köztünk a korkülönbséget, mert tényleg sok férfi sokkal többnek, de legalább 5-10 évvel idősebbnek néz ki.
9
"Évek után kb. 2 napra kíváncsiságból regiztem egy társkeresőre. Már töröltem is magam. 😀Borzasztó volt a felhozatal. A 95% 10 évvel idősebbnek látszott a megadott koránál. Még a tőlem pár évvel fiatalabbak is. Nem tudom, hogy a rossz minőségű képek miatt, vagy tényleg ennyire elhanyagolják magukat. Mindenesetre ismét kiábrándultam. Marad az egyedüllét."
Mert nem annyi idősek. Pár napja találkoztam egy magát 7 évvel fiatalabbnak hazudó férfivel (pillanatok alatt kiderült). Nem értettem, miért hazudott, amikor magas (éééééén is magas vagyok, mielőtt vki problémázna), van haja, foga (ha jól láttam, elég szép fogai), nagyon szép a szeme, egész jól néz ki (nem pont az esetem, de nem ronda).
Így nem egy 3, hanem egy 10 évvel idősebb férfivel randiztam.
14, 15
Egyetértek, szinte lehetetlen elfogadható külsejű negyvenes vagy ötvenes férfit találni a társkeresőn. Ha mégis, akkor valószínűleg rajongótáboruk van. Harmincas nők is kedvelik az ilyen korosztályt és ha a férfiak választanak, nyilván a fiatalabbak iránt érdeklődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!