Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 40-en túl férfiak egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 40-en túl férfiak egyre rosszabb kinézetét mennyire tudják elfogadni?

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedtek, randiztok. Sokan mondják hogy nem külsőt kell már akkor nézni, de van hogy közben rájöttök mégsem akarjátok vagy akár gondoltok arra inkább egyedül jobb?

2021. aug. 23. 23:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40-en túl vagyok és normálisan nézek ki.
2021. aug. 24. 07:07
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha ad magára, önmagában a korral nincs baj. Mindig is a korombelieket tartottam vonzónak, a férfiakkal ellentétben a nőknél nincs ez a "minden életkorban 20-as kell" dolog
2021. aug. 24. 07:40
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

Én fiatalabbnak nézek ki a koromnál, fiatalabbak is keresik a társaságom és én is az övéket. (4-8 évről beszélek)

Senki se mondja meg köztünk a korkülönbséget, mert tényleg sok férfi sokkal többnek, de legalább 5-10 évvel idősebbnek néz ki.

2021. aug. 24. 07:52
 14/28 anonim ***** válasza:
9: Ebben mondjuk igazad van, hogy nagyon sok negyvenes inkább ötvenesnek néz ki... Ez számomra is elég kiábrándító volt, de azért lehet elvétve találni kellőképpen vonzó negyvenes partnert is. 😉 Mikor mutattam az akkor még kiszemeltem képét a barátnőmnek, ledöbbent, mennyire fiatalos, pedig már közelebb van az ötvenhez...
2021. aug. 24. 07:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes nőként nem várok el külsőre megugorhatatlan dolgokat, de az az igazság, hogy ebben a korban annyira kevés a helyesebb pasi hogy azok mind foglaltak is. Én a válásom után csak kapkodtam a fejem, hogy a társkeresőn mennyire gyér a felhozatal ebből a korcsoportból, illetve amelyik egy kicsit is helyes, az max harmincas nőt keres, nem engem. Mondjuk nekem ötvenes is megfelelne, ha belsőre nagyon kalppolunk, de olyat még nehezebb találni, int helyeset. No sebaj, maradok én így.
2021. aug. 24. 08:02
 16/28 anonim ***** válasza:

9

"Évek után kb. 2 napra kíváncsiságból regiztem egy társkeresőre. Már töröltem is magam. 😀Borzasztó volt a felhozatal. A 95% 10 évvel idősebbnek látszott a megadott koránál. Még a tőlem pár évvel fiatalabbak is. Nem tudom, hogy a rossz minőségű képek miatt, vagy tényleg ennyire elhanyagolják magukat. Mindenesetre ismét kiábrándultam. Marad az egyedüllét."

Mert nem annyi idősek. Pár napja találkoztam egy magát 7 évvel fiatalabbnak hazudó férfivel (pillanatok alatt kiderült). Nem értettem, miért hazudott, amikor magas (éééééén is magas vagyok, mielőtt vki problémázna), van haja, foga (ha jól láttam, elég szép fogai), nagyon szép a szeme, egész jól néz ki (nem pont az esetem, de nem ronda).

Így nem egy 3, hanem egy 10 évvel idősebb férfivel randiztam.

2021. aug. 24. 08:07
 17/28 anonim ***** válasza:
56%

14, 15

Egyetértek, szinte lehetetlen elfogadható külsejű negyvenes vagy ötvenes férfit találni a társkeresőn. Ha mégis, akkor valószínűleg rajongótáboruk van. Harmincas nők is kedvelik az ilyen korosztályt és ha a férfiak választanak, nyilván a fiatalabbak iránt érdeklődnek.

2021. aug. 24. 08:08
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Milyen nők? A 40-es nők általában 40-es pasit keresnek.
2021. aug. 24. 08:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normalis 40 es pasi barmilyen 30 as not megkaphat.
2021. aug. 24. 18:18
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
De amugy meg a legtobb pasi mar 30-35 evesen is borzalmasan nez ki
2021. aug. 24. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!