Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy Incel őrület manapság?
A feminista pàrja ,a hímsoviniszta
Az incel pàrja a zsàkfos😆😆
Minden dolgozó, tanuló, sportoló, saját testről döntő nő...férfiak, akik elvárják, hogy a nő is dolgozzon (bele gebedhettek egy család fenntartásába egyedül is, mint régen) mind feminista!!!
A fogalmakkal vannak gondok.
Az Incelek meg nem fogják soha belátni, hogy a sorsukért nagyon is saját maguk a felelősek. Fejlődőni mindig lehet, persze picsogni könnyebb.
N29
Nem mindegy az neked, kérdező? Én is kérdezhetném, hogy mi ez a nagy Fidesz őrület manapság, még klubházuk is van :D
Az én életemhez mégsem tesz hozzá a létezésük, de nem is vesz el, úgyhogy lesz_rom. Neked is ezt kellene.
15
Te melyik városban élsz? Mert pesten elhiszem hogy lehet ilyet tapasztalni de vidéken már kevésbé..
15# eléggé túlzó, viszont a lényegben igaza van:
Miért olyan nehéz elhinni hogy vannak férfiak sokan, akik teljesen sikertelenek a nőknél?
Az ugyan nem igaz hogy csak a legjobban kinéző férfiaknak van nője, viszont az hogy csak azok után fut az összes az biztos.
Aztán a többi férfi választhat: Vagy elkezd futni valami rondaság után a rendszeres szex reményében, vagy elkezdi törni magát valami jó nő miatt mégkevesebb esélyekkel, vagy soha nem lesz senkije.
Mivel sok férfinak nem fűlik a foga olyan nők után futni akiket ő eleve nem érdekli, ezért választják az egyedüllétet sokan félig önként
Így lettem én is incellé pl.
"Ha ez a "semmi extra" a "Chad" akkor én übermegachad vagyok, mégsem volt soha barátnőm."
Hát igen, a női és férfi ízlés és látásmód fényévekre van egymástól
Meg tegyük hozzá: a nők inkább arra mennek hogy mennyire nagyképű bunkó köcsög a férfi (minnél inkább annál vonzóbb), és kevésbé a külsejére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!