Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is kerül ilyen helyzetekbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kerül ilyen helyzetekbe?

Figyelt kérdés

Tinderezek már egy ideje, ami azzal jár, hogy egyszerre több lánnyal is ismerkedem. Nem szexet keresek, hanem párkapcsolatot.

Elkezdtem randizni 4 lánnyal, mindenkivel haladtak a dolgok, de egyiknél sem éreztem azt, hogy meglenne az áttörés, így folytattam mindenkivel. Végül az egyikbe beleszerettem, később megtörtént vele a csók is. Ezen a ponton közöltem a többi lánnyal, hogy nem szeretném folytatni velük a dolgokat, akik nagyon sértettnek érezték magukat, amit meg is tudok érteni, és most bűntudatom van emiatt. Közben pedig úgy érzem csak játszadozik velem a lány, akibe beleszerettem, és aki miatt lemondtam mindenki másról. Tehát két szék közül a földre estem. Megint. Ez már a harmadik ilyen szituáció ebben az évben. Nagyon megterhelő lelkileg, hogy egymást követi az, hogy én okozok fájdalmat másnak, majd más nekem. De ha nem így tennék, akkor pont azt a lányt verném át, akit magam mellé szeretnék.

Mások is kerülnek ilyen helyzetbe, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Hogy kellene ezt jól kezelni?

2021. aug. 22. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
A randik még nem koteleznek semmire. Szoval a lanyok reszerol jogtalan a sertodes.
2021. aug. 22. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk mi lenne, ha egyszerre csak 1 nővel randiznal? :D

Mennyi idős vagy, 40?

Kapuzárási pánik,vagy mi? :D

Ha te is ugyanazt csinálod másokkal, miért lepodsz meg, amikor veled is szórakoznak,talonban tartanak?

Anyukám 1x azt mondta, kérdésre,ne kérdéssel valszoljak...hát nem fogadtam meg teljesen. :D

2021. aug. 22. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

"Mondjuk mi lenne, ha egyszerre csak 1 nővel randiznal? :D"

Igen, ez lenne a helyes és egyenes hozzáállás. Csak amikor azt látom, hogy a lányok folyamatosan játszadoznak, átvernek, talonba tesznek, és hetekig/hónapokig húzzák az időmet a semmiért, akkor besokallok. Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy ha ők ilyenek, akkor megérdemlik, hogy én egyszerre udvaroljak 3-4-5 lánynak. Majd később jön a bűntudat, újra csak egyre koncentrálok, újra átvernek, és minden kezdődik előröl...

2021. aug. 22. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csodálkozz. Ha mélyebb, elköteleződéses kapcsolatot keresel, akkor azt is kellene nyújtanod. OK, megértem, hogy rosszak a tapasztalataid a lányokkal, de te azt az egyet keresed, akiben nem kell csalódnod, nem? Akkor miért neki kell elvinnie a balhét az összes többi nő saráért?

Tanács: tudatosítsd magadban, hogy pontosan mire vágysz! Mit szeretnél érezni az adott nővel már az ismerkedés során... Ha azt érzed, akkor csak arra az egyre koncentrálj, szánj rá időt, energiát. Ha ez megvan, akkor nem fogod áldozatnak érezni, hogy lemondasz a másokkal való ismerkedésről, mert akkor úgyis azt fogod érezni, hogy vagy ő kell vagy senki!

2021. aug. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!