Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan cselekedtek ilyen helyzetekben?
Sziasztok!
Nagyon sok olyan veszekedésünk van párommal, ami amiatt alakul ki mert pl nekem tetszik valami neki meg nem. Mostani példa: csináltatni szerettem volna épített szempillát, nagyon kis szolidat de mégis ami hangsúlyos mert a sajátom rövid, gyenge és világos. Mondtam is páromnak hogy kertem időpontot, sokat is dobna az önbizalmamon meg szép is, így tok jó. Jött a válasz hogy szerinte minden nő undorítóan néz ki műszempillával. Mondtam hidd el ez szép lesz, ő pedig szabályosan kiakadt hogy engem nem is érdekel hogy neki mi tetszik, tojok a véleményére, minek akarok “plázacicának” kinézni stb. Aztán mondta hogy ő nem akarja hogy megcsináltassam… és szabályosan megsértődött és azt mondta ha én nem majd ő lemondja az időpontomat.
Mondtam neki szerintem ez nem normális viselkedés, főleg egy ilyen jelentéktelen dolog miatt. A múltkor ugyanezt eljátszotta csak még nevetségesebb volt a helyzet, mert vettem egy cipőt és már indultunk volna el itthonról, amikor mondta neki az nem tetszik és vegyek fel mást. Mondom nem veszek mert nekem tetszik, most vettem. Ő pedig leült a kanapéra hogy ő nem jön ha én abban akarok menni mert nem fog “égni” mellettem.
Mi a velemenyetek ezekről altalanossagban? Én úgy gondolom nagyon is túlzás amit csinál, és nagyon ki tud ezzel akasztani. Alapjáraton persze fontos hogy úgy öltözzek, olyan legyen a hajam ami azért neki is tetszik, de akkor mondjak le mindenről ami neki kicsit is nem tetszik?
Ti hogyan kezelitek ezeket?
Tudom talán elég butaságnak tűnik a két példa amit hoztam, de napi szinten több ilyen azért elkeserítő és idegesítő…
Köszönöm szépen.
Hát ne haragudj, de ha ilyen apró dolgokban is próbál korlátozni akkor ez csak rosszabb lesz.
Nekem a volt páromnak nem tetszett egyáltalán a műszempilla, el is mondta hogy olyan mint valami seprű:D ettől függetlenül elmentem megcsináltatni, és nagyon tetszett neki rajtam.
Szóval nagyon óvatos legyél vele, ne engedd hogy korlátozzon ilyen apró dolgokban mert később rá fog kapni, még most húzd meg a határokat.
Irányítani, kontrollálni próbál - leül, besértődik, lemondaná... Nem tudom, mit szólna, ha az ő időpontjait te lemondogatnád...
Nem butaság a példád. Nagyon is sokat mondó.
szerintem ez egy idiota, en biztosan nem turnem es hagynam ott a fenebe a 2. ilyen alkalom utan. valami baj van a fejeben.
(nem az a gond, ha valami nem tetszik neki es esetleg ennek hangot is ad, hanem, hogy ezeket ennyire felfujja es ilyen balhet csinal miattuk. az meg nevtetseges, amit a cipovel eljatszott, biztos mondtam volna neki, hogy akkor nelkule megyek es otthagytam volna.)
A pasid egy hisztérika. Már rég nem lennék együtt ilyennel. Nem az a baj hogy van véleménye, még az se ha az nem egyezik a tiéddel. De az hogy toporzékol, meg duzzogva leül a kanapéra hogy ő nem megy ha te abban a cipőben mész, hát ezt kb a 2 éves gyerek csinálja.
Nálunk is volt olyan, amikor a párom nem értett egyet valamivel, de nem így reagálta le, sőt. Szőkére akartam festeni a hajam, csak kíváncsiságból hogy milyen. Ő mondta hogy nem igazán tetszik neki a szőke, de ha szeretném kipróbálni, hát legyen. Rosszul állt, így rövid időn belül át is festettem. Ha a párod értelmes lenne, hasonlóképp reagálhatta volna a le a műszempilla kérdést. Mert ki tudja, lehet neked se tetszik majd a végeredmény és akkor nem csináltatod meg többet.
Köszönöm a válaszokat. Akkor nagy itt az egyetértés úgy látom..
szerintem is a reakciójával van baj, nem zavarna ha más lenne a véleménye.
Meg mint írtam is, valamilyen szinten persze az is cél, hogy neki is tetszenek a dolgok amiket hordok, de ez pl olyan, hogy nekem nem igazán tetszik az 1centis haj fiukon, ő mégis letolta a haját pár honapja. De úgy voltam vele az ő haja, csináljon vele amit szeretne.
A másik meg, olyan igazi “seprű” szempillat nem csinaltatnék, mert 1.nekem se tetszik😂 2.tudom hogy utalja. Így ha nekem még tetszene is valószínű szolidabbat választanék, de ez hogy szinte meg akarja tiltani, ez durva és túlzás.
Egyébként volt már muszempillam és nekem nagyon tetszik, mindenki dicsér hogy milyen jól állt, ő volt az egyetlen aki leszolta.
Hisztérika a pasid, ennyi.
Még ha esetleg valami nem is tetszik, amit a párom csinál, akkor se álok neki vergődni, mint egy óvodás, mintha az ő véleményének jobban kéne számítania amikor a TE megjelenésedről van szó.
Nekem is volt, hogy a pasimnak nem tetszett mondjuk, amit felvettem, de nem mondott rá semmit, csak majd mikor megkérdeztem, mit gondol, akkor mondta, hogy hát van ennél jobb ruhám is, ennyi.
Nekem tipikusan olyannak tűnik, hogy nehogymár jól/szépnek érezd magad, azt akarja, hogy teljes mértékben az ő véleményétől és visszajelzéseitől függjön az önbecsülésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!