Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltaid szerint a nők a nehezebb (szerelmi) helyzetekben mennyire alkalmazták a logikus gondolkodást?
Nem egy nővel volt már dolgom, pláne úgy, hogy folyamatosan ismerek meg új nőket, de eddig 0% gondolkodott logikusan ezekben a helyzetekben.
100%-uk érzelmi reakciót adott.
Te hogyan látod a dolgokat?
Nincs olyan hogy a nők! Mindenki más!
Én a rózsaszín köd alatt is mindig logikusan gondolkodtam...
N27
Nem igaz, hogy mindenki más, ez a téveszme is itt, a GYIK-en terjedt el.
Volt olyan csaj, akit úgy ismertem meg, hogy elmondtam neki mindent magáról, hogy ő milyen ember. Kérdezte, hogy ismerem-e őt, és az volt az első feltevése, hogy a munkatársai béreltek fel engem, hogy megvicceljék. Mondtam, hogy nem, csak pontosan olyan vagy külsőre és kisugárzásra is, mint a volt barátnőm, ezért tudom, hogy milyen ember vagy.
Ez a történet egyértelmű bizonyíték azon GYIK-es ostoba téveszme mellett, hogy mindenki más. Nem igaz. Vannak, akik szinte teljesen egyformák.
Annyi logika van benned, mint egy meztelencsigában.
Leírod, hogy te 100% biztos vagy benne, hogy minden nőt az érzelmei vezérelnek, kivétel nélkül. Más választ nem fogadsz el.
Akkor minek kérdezel, ha az egyetlen választ már tudod? Logikusan vezesd le nekem, de azt nem fogadom el, hogy csak szeretnéd lepontozgatni, aki mást írt.
Aha, tehat ismersz nagyjabol 1 db embertipust, es ebbol megallapitottad, hogy mindenki ugyanolyan. Grat. Aztan meg kiirsz egy kerdesnek alcazott valamit, ami semmi masrol nem szol, csak a kretensegedet akarod reklamozni vele, es valojaban vitatkozni akarsz, meg az eszmedet terjeszteni, nem kicsit undorito modon. Nem a megfelelo modon hasznalod a GYK-t. Az ilyen stilussal a kocsmaban a haverokkal szepen kidumalhatod a noket.
Gyanitom ezek utan nem is sokan fogjak leirni a gondolatukat, mert marhara nem is vagy kivancsi ra.
43F
"Ez a történet egyértelmű bizonyíték azon GYIK-es ostoba téveszme mellett, hogy mindenki más. Nem igaz. Vannak, akik szinte teljesen egyformák."
Nagyon pofára esésed lesz még, mondhatni, tipikus ostobák magabiztossága a részedről, mert ismertél pár nőt.
És még te beszélsz a logikáról.
És hogy általánosítsak, én meg pont a te fajtádat rühellem. Buta, ostoba, de rettentő okosnak hiszi magát és szereti is osztani az észt, egy alkalmat sem hagy ki.
Menstruációfüggő, mint 80%-nál is, ez se cserélt még tampont. Nagy pofikája szokás szerint megvan, remélhetőleg méretreszabja neki személyesen valami faszi egyhamar.
A logika nála se működik, csak a kis érzelmei motiválják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!