Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltaid szerint a nők a nehezebb (szerelmi) helyzetekben mennyire alkalmazták a logikus gondolkodást?
Nem egy nővel volt már dolgom, pláne úgy, hogy folyamatosan ismerek meg új nőket, de eddig 0% gondolkodott logikusan ezekben a helyzetekben.
100%-uk érzelmi reakciót adott.
Te hogyan látod a dolgokat?
"Nagyon pofára esésed lesz még, mondhatni, tipikus ostobák magabiztossága a részedről, mert ismertél pár nőt."
Ebben a kontextusban a pofáraesést szeretettel üdvözlöm, ugyanis a saját hibáimból folyamatosan tanulok. :-)
Egyébként nem pár nőt ismertem meg, hanem büszkén állítom, hogy a női személyiségtípusok 90%-a lényegében már a zsebemben van. A diszkós pitsától kezdve az egyetemi konyvmolyon át mindet megismertem.
Úgy számolok 9-10% az, ami még hiányzik, de az elkövetkező években az is be lesz húzva. Akkor már nem fog senki és semmi meglepetést okozni.
A kérdést viszont nem ezért tettem fel, hanem hogy mások tapasztalatai is egyeznek-e az enyémmel.
Igen. Akármilyen szerelemmel kapcsolatos dologban kellett dönteniük, érzelmek és nem logika alapján döntöttek. Ha a pasiról mindenkinek, még nekik is lejött, hogy csak dugni akar, akkor húzták egy kicsit a dolgot, de végül beadták a derekukat.
És minden szerelmi döntés után sírtak is egy sort.
(Most gondolom jönnek a minuszok, de ha a kérdező ezt kérdezi és ezt tapasztaltam a környezetemben, akkor mit csináljak? Hazudjak a pc nevében vagy mi?)
Nem erről van szó. Nekem nincs időm a komoly kapcsolatokra. Jelenleg a pénzügyi helyzetemet és a tanulmányaim befejezését fontosabbnak tartom a szerelmi életemnél. Ha ezek nincsenek rendben, akkor az egészet megette a fene.
Téged is az érzelmek uralnak, ez a reakciókból kiderül... tehát mindenki más... aki ezt írja, igaza van. :D
Próbálj meg nem érzelmileg reagálni pl ha le hülye sekkfejeznek... menne? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!