Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Hogy tudtok tovább lépni és nyugodtan élni az életeteket?
Hogy kezelitek a magányt, és azt, hogy nincs párotok?
Ha vannak szimpatikus lányok, akik tetszenek, pl.: kolleganő, hogy teszitek túl magatokat azon, hogy tudjátok, nem lesz köztetek semmi?
Mit tesztek, hogy boldogok maradjatok?
Lefoglalom magam különféle kreatív tevékenységekkel, de szociálisan is sokkal nyitottabb vagyok, mint 3-4 évvel ezelőtt, amikor orrba-szájba rage-eltem itt, GYK-n.
Nagyjából ugyanazt űzöm, mint a #3-as hozzászóló annyi különbséggel, hogy nem cseszem el a pénzem fizetős lotyókra. A nők valóban jönnek-mennek. Egy-egy lehetőséget sem kell vérkomolyan venni, maximum akkor, ha az a másik is komolyan gondolja veled.
Most leszedtem újra a tindert és csodák csodájára kaptam like-ot de.....
valahogy nem jönnek be a lányok, pedig nem csúnyák.
Most azon agyalok hogy hagyjam a fenébe az egészet mert belül mégse vágyom még kapcsolatra, vagy félek az új kapcsolattól vagy egyszerűen csak nem jönnek be pont a lányok akik likeoltak, vagy mi a fene van most velem.
Hát én most itt tartok :_D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!