Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért beszélnek annyira buz1san a pasik?
Figyelt kérdés
Sya
Szijaaah
Helloka
Mizuka
Meg hasonlók..🤔
2021. aug. 16. 21:11
1/9 anonim válasza:
Passz, eddig a felsoroltak közül egyiket se használtam...
3/9 anonim válasza:
Így próbálják magukat "yopashee" színben feltüntetni :D - sőt XD
4/9 anonim válasza:
Mert már nem vagyok fent egyiken sem. :)
5/9 anonim válasza:
Ez hetero pàrkereső?
Vagy betèvettek a 18 alattiak?
6/9 anonim válasza:
A pasik már csak ilyenek. Keress férfit!
7/9 anonim válasza:
Jaj barátom akkor veszi elő ezt a stílusát mikor én vmi p.ncinak néz csak és utalgat az éjszakára ha átmegyek.
Sőt.nem is csak ő.hanem más pasik is akkor koazontgetnek igý amikor a p.ncimnak szól. Csak nem teszik hozzá hogy cica. Meg ilyenek.
9/9 anonim válasza:
Én a nőktől szoktam ilyeneket látni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!