Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Státusz szimbólumok birtoklása nélkül is lehet manapság sikert elérni a nőknél?
Megint egy álnaív csúsztatás ez a kérdés. Benne van, hogy "a" nők csak annak adnak esélyt, aki fel tud mutatni bizonyos anyagi javakat. Nagyon jól tudjuk, hogy vannak nők, akiket ezzel lehet lenyűgözni, vannak, akiket hidegen hagy, vannak akiket taszít (ha valaki ezzel akar csajozni). Kicsit megfordítom a kérdést: Magas eq és iq birtoklása nélkül is lehet sikereket eléni ma a nőknél? - itt meg azokat a nőket ragadom ki, akiknek ez a fontos, elsődleges.
Mintha ennyire meg lehetne határozni, hogy az emberiség felének mi jön be. Azt is kérdezhetnéd, hogy: Nagy mell nélkül is lehet sikereket elérni manapság a férfiaknál? Ez is ugyanolyan felszínes gondolkozást mutat, mint a te kérdésed.
Az emberek többségének még mindig az számít igazán, hogy a másik milyen ember, nem az, hogy milyen vagyontárgya van. Csak ezek a felszínes emberek hangosabbak (értsd: jobban kitűnnek), erről szól az összes reklám, média, hogy legyen nagy házad, nagy kocsid, drága öltönyöd, mellplasztikád, fogyjál csontsovány gebére, dolgozz, vásárolj, dolgozz többet, hogy többet vásárolhass, soha semmi ne legyen elég, taposs el másokat, az a siker, ha neked több van mindenki másnál, hajts, rohanj, fáj? vegyél rá gyógyszert és hajts még keményebben. Soha ne elégedj meg magaddal, mindig lehetsz több, mindig van drágább autó, mindig van jobb nő, te ezt mind megérdemled, hisz olyan keményen dolgozol, elhasználtad az autódat? dobd el, vegyél másikat. Elhasználtad a párodat? dobd el, szerezz másikat. Keresel X összeget? Nem elég, hisz ebből még egy 40 méteres luxusyachtot se tudsz venni. Dolgozz még, keress még. Rinyál a párod, hogy keveset foglalkozol vele? Mutass rá, hogy mennyit dolgozol, hogy megteremtsd a luxust, ami körülveszi. Meg mit gondol? Az a Louis Vuitton táska szerinte ingyen volt? És az E osztályos Merci? Meg a bárpultos jakuzzi a tetőteraszra? És a gyámánt tiara?
Csóró kis szerencsétlenek a Bükkben baktatnak, meg körbetekerik biciklivel a Balatont. Szerencsétlen nyomorult senkiháziak. Én meg a Maldív-szigeteken, teljes luxus ellátásban feküdtem két hétig, egy koktélért se kellett felkelnem. Hogy micsoda? Neked vannak igaz barátaid, meg igaz társad, akik jóban-rosszban veled tartottak és együtt építettétek fel az életeteket? Teszek rá, ha valaki nem tetszik nekem, elküldöm, veszek jobb barátokat, veszek jobb csajokat. Akár minden nap megtehetem. Szerencsétlen kis csórók...
Státuszszimbólum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!