Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált, kétgyerekes nő, már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált, kétgyerekes nő, már a kutyának sem kell?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 21:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
30. A nők már ezt is tragédiaként élik meg, ha 1-2-3 gyerekkel nem találnak ugyanolyan jó pasit, mint előtte találtak (volna) gyermektelenként.
2021. aug. 15. 07:34
 32/39 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy hány éves a nő és hány éves, milyen helyzetben lévő férfiakat keres. Ha huszonéves a nő, és úgy elvált két gyerekkel, az korosztályában valóban nem nagy valószínűséggel talál párt magának, az idősebbek közül meg lehet, nem vennék elég komolyan. 30-40+ viszont már ugyanúgy elvált, esetleg gyerekes korabeli férfiakkal simán tud ismerkedni. Nyilván aki nem akar gyereket és nem is fog akarni soha, az nem ismerkedik gyerekes nővel, de akinek ez nem probléma, esetleg ő is ugyanazt a "csomagot" hurcolja, annál nem lesz hátrány.
2021. aug. 15. 07:36
 33/39 anonim ***** válasza:
80%
32. Igazából egy nőnek bőven elég ha nő. Milyen csomagról beszélsz! Már csak a vak nem veszi észre hogy totálisan elbillent a társkeresés a nők javára. 20 éves lányok véleménye nem mérvadó. Én 1990- ben kezdtem a csajozást. Megéltem a valódi levelezéseket, a vonalas telefont, a betárcsázós netet, a gyaloglo.hu-t, az iwiw-et, a love.hu-t, a fb-ot, a tindert. Szerinted minden változatlan? Brutális önző igények mindkét oldalon. Aki meg normális, az meg ettől szenved. Ma a férfiak pitiznek, ma a nők úgy játszanak velük ahogyan a kedvük tartja. Megtehetik, mert drasztikus a kereslet értük. Ezzel az a baj, higy a tényleg értékes férfiak belekeverednek ebbe a csordába, és nem a kvalitásuk miatt, hanem max a szerencse segíti hozzá őket egy nőhöz. Mindig a nő választ, a férfi csak igent mond. Érdekes, én miért nem tudok választani? Maximum csak várhatom azt, hogy valaki engem válasszon, vagy kipróbáljon!
2021. aug. 15. 08:47
 34/39 anonim ***** válasza:
64%
Minek csináltatta fel magát? Mi a frászért vált el? Két nagy kérdés, két nagy hiba. Most egye meg amit főzött
2021. aug. 15. 11:19
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

34.

De okos vagy, neked még egy kósza numera sebjön össze, a kérdező meg habzsolta az életet, mi?😄

2021. aug. 15. 12:33
 36/39 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne kéne a kutyának se? Sok, gazdira váró eb van még a menhelyen, aki örülne neki.
2021. aug. 15. 13:54
 37/39 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne kéne a kutyának se? Sok, gazdira váró eb van még a menhelyen, aki örülne neki

:D kb azoknak jok lesznek ezek a nok

2021. aug. 15. 13:56
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. De azért van sok kérdés.

- korodhoz képest hogy nézel ki? mennyire vagy a külsődre igényes? (azért sokkal jobb esélyekkel indul egy ápolt, igényes, szépen fodrászolt frizurás, nem elhízott nő, mint egy melegítőnaciban nyomuló, kócos hajú, "gyerek miatt szedtem fel némi extrát" 130 kilós ápolatlan bőrű nőszemély)

- milyenek az elvárásaid a leendő partnereddel szemben, főleg ha azt ahhoz viszonyítod, te mit tudsz nyújtani? (nyilván kevesebb esélyed van, ha neked csak a 190 centis kőgazdag gyerektelen latin macsó az oké, vagy ha jó egy aputestűbb, kopaszodó, de azért ápolt, és normális személyiségű, szinten gyerekes férfi)

- hol laksz, hol ismerkedsz? (kis faluban nyilván nehezebb, főleg ha egy-két szaftosabb is ismernek a házaséletedből)

- mennyire jól neveltek a gyerekek? mennyire csüngsz rajtuk majomszeretettel? úgy érezheti-e bármely jelölt, hogyha egy rossz szót szól rájuk, még ha jogosan is, elküldöd a fenébe, hogy a "te véreddel így ne viselkedjen"

- jár-e a gyerekek mellé vállalhatatlanul viselkedő, fúrós, játszmázós exférj?

2021. aug. 16. 16:11
 39/39 anonim ***** válasza:
75%
Ja, nyilván kérdés az is, hogy hány évesen jutott el idáig... ha 22 éves a hölgyemény, és csak korabeli srác jöhet szóba, akkor azért necces kicsit a dolog, kiv. ha külsőre és anyagiak terén is a béka popója alatt van a nő elvárása.
2021. aug. 16. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!