Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált, kétgyerekes nő, már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált, kétgyerekes nő, már a kutyának sem kell?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 21:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
44%
Kb
2021. aug. 14. 21:33
 2/39 Noren1989 ***** válasza:
74%
Elvàlt, kétkutyàs nő hamarabb 😂😆
2021. aug. 14. 21:34
 3/39 anonim ***** válasza:
64%
milyen kapcsolatra? ;)
2021. aug. 14. 21:34
 4/39 anonim ***** válasza:
79%
Hát, így hogy a gyerekek mellett lényegében megsemmisül az intim szféra, el sem tudnék képzelni ettől frusztrálóbb helyzetet.
2021. aug. 14. 21:36
 5/39 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy is , a netes tàrskerin mèg majdnem èr annyit mint egy àtlag faszi 😆

Lurkók ide vagy oda

2021. aug. 14. 21:38
 6/39 anonim ***** válasza:
86%
Én jópárat ismerek, akik kapcsolatban vannak, vagy férjhez is mentek. Általában a férfi is elvált, gyerekes, de olyanokat is ismerek, ahol a pasinak nem volt, de lett közös.
2021. aug. 14. 21:39
 7/39 anonim ***** válasza:
67%

Ha ez neked azt jelenti hogy nem válogathatsz kedvedre a jó pasik közt, akkor igen a kutyának se kellessz.

Ha hajlandó vagy átlag halandóval is ismerkedni akkor sokan várnak akár rád is.

2021. aug. 14. 21:42
 8/39 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos anyukám folyton vált és házasodott, de ide jó példa. A negyedik férjét tapossa. A legjobb pasi a mostani férje, fiatalabb is anyunál 9 évvel, és nagyon sokat keres. Három gyereke volt anyunak, mikor összeházasodtak. Tizenvalahány éve házasok és nagyon jól megvannak, és a pasi velünk gyerekekkel is, bár most már nem anyuval lakunk, hanem a párjainkkal. Amúgy mindig anyu akart válni, mert elégedetlen volt a férjeivel egy idő után. Most viszont nagyon jó dolga van.
2021. aug. 14. 21:44
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Van azért olyan aki el tudja fogadni, de tény nehezebb így.
2021. aug. 14. 21:48
 10/39 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom, ez hogy megy általában. Én 1 éve váltam el 2 gyerekkel, igaz, a nagyobb már a párjával lakik, nem velem. A válás idején ismertem meg a mostani párom, aki a legnormálisabb férfi az életemben, nagyon megnyerő a külseje is, és nálam 13 évvel fiatalabb. A volt férjemnél klasszisokkal jobb. Szóba került, hogy hamarosan összeköltözünk. Saját gyereke nincs, nem is akar, az enyéimmel elvan.
2021. aug. 14. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!