Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, kétgyerekes nő, már a kutyának sem kell?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 21:31
2/39 Noren1989 válasza:
Elvàlt, kétkutyàs nő hamarabb 😂😆
4/39 anonim válasza:
Hát, így hogy a gyerekek mellett lényegében megsemmisül az intim szféra, el sem tudnék képzelni ettől frusztrálóbb helyzetet.
5/39 anonim válasza:
Dehogy is , a netes tàrskerin mèg majdnem èr annyit mint egy àtlag faszi 😆
Lurkók ide vagy oda
6/39 anonim válasza:
Én jópárat ismerek, akik kapcsolatban vannak, vagy férjhez is mentek. Általában a férfi is elvált, gyerekes, de olyanokat is ismerek, ahol a pasinak nem volt, de lett közös.
7/39 anonim válasza:
Ha ez neked azt jelenti hogy nem válogathatsz kedvedre a jó pasik közt, akkor igen a kutyának se kellessz.
Ha hajlandó vagy átlag halandóval is ismerkedni akkor sokan várnak akár rád is.
8/39 anonim válasza:
Sajnos anyukám folyton vált és házasodott, de ide jó példa. A negyedik férjét tapossa. A legjobb pasi a mostani férje, fiatalabb is anyunál 9 évvel, és nagyon sokat keres. Három gyereke volt anyunak, mikor összeházasodtak. Tizenvalahány éve házasok és nagyon jól megvannak, és a pasi velünk gyerekekkel is, bár most már nem anyuval lakunk, hanem a párjainkkal. Amúgy mindig anyu akart válni, mert elégedetlen volt a férjeivel egy idő után. Most viszont nagyon jó dolga van.
9/39 anonim válasza:
Van azért olyan aki el tudja fogadni, de tény nehezebb így.
10/39 anonim válasza:
Hát nem tudom, ez hogy megy általában. Én 1 éve váltam el 2 gyerekkel, igaz, a nagyobb már a párjával lakik, nem velem. A válás idején ismertem meg a mostani párom, aki a legnormálisabb férfi az életemben, nagyon megnyerő a külseje is, és nálam 13 évvel fiatalabb. A volt férjemnél klasszisokkal jobb. Szóba került, hogy hamarosan összeköltözünk. Saját gyereke nincs, nem is akar, az enyéimmel elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!