Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves, kétgyerekes, elvált nő vagyok. Van esélyem még párt találni?
Egy 19 éves fiam, és egy 16 éves lányom van. Tanítónőként dolgozom, rendezettek a körülményeim, én magam is az vagyok.
Van esélyem párt találni? Ha igen, milyen jelentkezőkre számíthatok?
Igen van. Milyen jelentkezőkre?
Szélhámosokra, komolyakra. Szinte minden féle fajta emberkére.
Annyi mint bárki másnak.
Azaz... talán igen, talán nem.
Van, de nem itt, az fix.
Jelentkező lesz mindenféle, a kanos 15 évestől a megfontolt 65 éves nyugger papáig.
Igen, van esélyed. A párválasztás nem kortól és gyerekektől függ, hanem az egyéniségtől. Sokan 60 körül is találnak társat.
Sok sikert kívánok!
Leginkább hasonló élethelyzetű férfiaknál van esélyed. Vagyis elvált, 1-2 gyerek után tartásdíjat fizető apukánál, aki ki lett rakva a lakásból. Azóta vagy a szüleinél lakik, vagy albérletben. Ez utóbbi esetben (albérlet+gyerektartás) semmit se tud félre tenni. Nos, ő boldogan költözne hozzád mihamarabb. :DDDD
Természetesen az elvált férfi lehet jómódú is, aki amellett, hogy bőkezűen szórja a pénzt a gyerekeire, mégis tud új egzisztenciát teremteni. Ő viszont nem a 45 éves kétgyerekes anyukát fogja választani, hanem a 20-25 éves friss húsú egyetemistát. Aki boldogan fog a karjaiba omlani, amikor a kocsijával étterembe viszi vacsorázni, hogy bejelentse, melyik tengerpartra akarja vinni nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!