Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves, kétgyerekes, elvált nő vagyok. Van esélyem még párt találni?
Egy 19 éves fiam, és egy 16 éves lányom van. Tanítónőként dolgozom, rendezettek a körülményeim, én magam is az vagyok.
Van esélyem párt találni? Ha igen, milyen jelentkezőkre számíthatok?
45 éves embereknek már múltjuk van, nem jövőjük. Itt már élvezni kellene az életet, nem megint partnert keresgetni. Mégis mit vársz? Üres lappal kezdeni az életet? Ugyan már. Az eddigi életed már mindig ott lesz és kísérteni fog. A pasidnak dettó. A természetet nem lehet kicselezni. Szerelem? Ugyan már, a fiatalkori érzéseket már nem lehet ugyanúgy megélni.
Akkor nézzük a jelentkezőket. Elvált férfiak, olyanok, akikről itt panaszkodnak a nők. Tudod, a tipikus lusta, igénytelen, a családot elhanyagoló pasik. Vagy az örök szoknyapecérek. Szerinted egy igazán jó férfit, apát, férjet elhagynak?
Nem akarom a kedved elvenni, de 40 felett mind a férfi, mind a női oldalt a hányás kerülgeti, amikor pl. az online társkeresés világát kipróbálják.
Akkor se legyél meglepődve, ha a pasi főnyereménynek tűnik, majd a szex után kiderül hogy házas... ;)
Nagyon édes ahogyan 10-20 évvel fiatalabb cukikák kioktatnak, hogyan is kellene élni.
Na de majd eljön az ő nagy napjuk is.
17-es, te mesemondó!
Ha benne volt a lakás árában a férfi korábbi lakása is, akkor nyilván tulajdonrésze is volt benne. Akkor a nő hogyan rúgta ki?
Aki meg képes egy fogkefével távozni abból, ami házasság előtti különvagyonként az övé, az olyan ostoba, hogy szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!