Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a badoorol? Lehet ott hetero férfiként párt találni?
Jobb, mint pl a tinder?
30+
Volt onnan egy 23 éves csaj, akiből végül csak skalp lett (ő akarta így), amúgy meg rohadt nehéz ott beszédbe elegyedni bárkivel is.
33/f
Nekem sem jött be. Tinder igen. Ott megismertem egy pasit, aki eléggé negfogott. De valamiért nem lett komolyabb, de nagyon pozitív csalódás. Hab a tortán a férjem is ott ismertem meg.
Ott is sok luzer bunkó alak van, de ki lehet fogni SZERINTEM.
Ott is leginkább alkalmit keresnek a legtöbben, de nekem mégis lett egy, ahol komoly kapcsolatot akart a pasi. Viszont csak ideiglenesen volt az én városomban, úgyhogy a távolság miatt nemet mondtam neki. Nekem eddig végül is onnan volt a legtöbb kapcsolatom, ami összejött (leginkább alkalmiak az előző kivételével), de akivel most komolyan együtt vagyok, azt egy másik oldalon ismertem meg.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!