Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Muszáj mindig ezt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj mindig ezt csinálni, hogy megszerezzem? Hol találhatok olyan nőt, aki a lelkemért szeret?

Figyelt kérdés

Menjünk túl azon, hogy sokaknak fontosak az anyagiak, illetve a külsőségek, és mióta van karrierem mégis jó vagyok annak, akinek előtte nem. Már ez is szánalmas, de menjünk tovább.

Utána jön a következő szint, ez már megfontoltabb. Szóval egy nőnek fontos az, hogy erősnek mutassam magam, magabiztosságot sugározzak, játsszam el a menőt, a sikerest, és játsszam el azt, hogy nem is érdekel ő engem annyira, mert akkor fog utánam jönni, akkor fogok kelleni neki. Mint ahogy más férfiak is ezt így látják, ez eddig így működött nálam is jól mindig. És így soha sem tudtam igazán önmagam adni.

Hol van olyan nő, aki nem ez alapján választ, hanem mondjuk a belső személyiségem miatt? Abban is tudnának mit értékelni egyesek, de odáig el sem jutunk, ha nem csinálok színjátékot már az ismerkedés elejétől. Akárhányszor őszinte voltam nőkkel, akárhányszor önmagam adtam, akárhányszor felvállaltam a gyengeségeim és beszéltem róla, akárhányszor érzelmeket mutattam ki, vagy például elmondtam, mennyire lenyűgözőnek gondolok egy nőt, onnantól soha nem voltam már érdekes a nőnek. Pedig korántsem arról van szó, hogy rázúdítok rengeteg lelki sérelmet és hasonlókat.

Én így nem látok normális utat, csak játszmázást. Működik egyáltalán valahol az őszinteség? Enélkül hogyan lehet jó egy kapcsolat? Működhet sokáig, de nem jó, nem az igazi.

2021. aug. 14. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

Ráadásul valószínűleg én még jobb is vagyok etéren, mert megpróbálnék az őszinteség útján járni de mint ahogy a kérdés alatti szöveg is erről szól, nem úgy tűnik hogy ez működne a nőknél.

A férfiak többségében szerintem ez még meg sem fogalmazódik, csak alkalmazzák a hazug technikáikat, amiben már elég jártasak, és jó ez így nekik.

2021. aug. 14. 21:06
 42/70 A kérdező kommentje:
Ó persze vannak a jófiúk is, akik valóban nem hazudnak és őszinték és rendesek. Ők azok, akik nektek soha nem kellenek. :)
2021. aug. 14. 21:38
 43/70 anonim ***** válasza:

42 Ja,nyilván. Menj már ki az utcára és kérdezz meg 50 random embert,hogy kiket gyűlölnek leginkább a világon. Mind azt fogja mondani,hogy rendes embereket!

Szoktak is az emberek jó tulajdonságok miatt visszataszítónak találni másokat. Vagy várj...

2021. aug. 14. 21:48
 44/70 anonim ***** válasza:
96%
42 És te ezt honnan tudod, hiszen te nem vagy jófiú? Felszínes vagy, buta és lenézel mindenkit, minden férfit ugyanolyan hazug mocsoknak tartasz, amilyen te vagy. Lehúzod a férfiak teljességét a te nyomorult szintedre. Persze, minden férfi hazudik, csal. És ezt TE ismeretlenül is tudod. Az, aki vele él 10-20 évig, az biztosan nem ismeri jobban, mint te. Hagyjuk már....
2021. aug. 14. 21:52
 45/70 A kérdező kommentje:

Lehet jobban ismerem a férfiakat, mint te, mivel

1. Én is férfi vagyok

2. Több gyerekkori férfibarátom van, mint a nőknek szokott lenni

3. Nekem elmondják a férfiak az igazat, ellentétben a nőkkel, akiknek hazudni kell, hogy megkaphassák/megtarthassák

Most leírtam az igazat és ezért én vagyok gonosz, de az igazság az, hogy egyáltalán nem vagyok rosszabb, mint a férfiak nagy része, csak ők ezt nem írták le, megtartják maguknak titokban, ezért nem tudod. Nem jó embert pécéztél ki magadnak szidni, sokan vannak, akik sokkal jobban megérdemelnék, mint én.

Mondtam, én próbálnék rendes lenni, egyenes, őszinte meg minden, voltam is, de ahányszor ezt az utat próbáltam, sikertelenséghez vezetett és egyedül maradtam. De más férfiaknál is ez a történet, csak ők már ezt rég leadták és meg sem próbálnak rendesek lenni. Akik pedig azok, ők tartoznak azok közé, akiket nem találtok vonzóknak. Ennyi az egész.

2021. aug. 14. 22:00
 46/70 anonim ***** válasza:
Kérdező. Szerintem egyébként működhet az őszinteség. De kb csak akkor ha szinte tökéletes, hibátlan ember vagy. :D Olyan meg nyilván nincs, ezért nem működik.
2021. aug. 14. 22:10
 47/70 anonim ***** válasza:
96%

Nos, a barátaim, a testvérem nem akarnak sem megkapni, sem megtartani, de beszélgetni szoktunk. A párom is normális volt.

Attól, hogy férfi vagy, nem vagy olyan mint az összes többi férfi mert a férfiak sem egyformák. De az ilyen egybites gondolkodásból jön, hogy szerinted a nők is egyformák. Ne haragudj, de nem vagy épp egy szellemi partner. Rengeteg pár él együtt, megosztják az életüket, a lelküket egymással. Nem mindenki gyökér és nem minenki él hazugságban.

2021. aug. 14. 22:14
 48/70 A kérdező kommentje:
Akkor is működhet, ha egy férfi kategóriákkal jobb pasi, mint a csaj amilyen nő. Csak annak a pasinak nem kell az a nő.
2021. aug. 14. 22:17
 49/70 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy meg mi értelme a kérdésednek, ha leírod, hogy te is meg az összes pasi is (szerinted) egy gennyláda, miért kéne, hogy bárki is a lelkedért szeressen? És a nőkből is csak azt nézed ki, hogy csak a kategóriákkal jobb pasikhoz képesek vonzódni. Tehát szerinted a nőknek nincs is lelke, ergo mivel vonzódjon a midhez is?????
2021. aug. 14. 22:19
 50/70 A kérdező kommentje:
Vannak elég egyformák ahhoz, hogy többnyire igaz legyen, amit írok. Ha abban hinnék, hogy mind egyforma, akkor nem tettem volna fel a kérdést, hogy hol van a kivétel. Elolvastad?
2021. aug. 14. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!