Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Muszáj mindig ezt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj mindig ezt csinálni, hogy megszerezzem? Hol találhatok olyan nőt, aki a lelkemért szeret?

Figyelt kérdés

Menjünk túl azon, hogy sokaknak fontosak az anyagiak, illetve a külsőségek, és mióta van karrierem mégis jó vagyok annak, akinek előtte nem. Már ez is szánalmas, de menjünk tovább.

Utána jön a következő szint, ez már megfontoltabb. Szóval egy nőnek fontos az, hogy erősnek mutassam magam, magabiztosságot sugározzak, játsszam el a menőt, a sikerest, és játsszam el azt, hogy nem is érdekel ő engem annyira, mert akkor fog utánam jönni, akkor fogok kelleni neki. Mint ahogy más férfiak is ezt így látják, ez eddig így működött nálam is jól mindig. És így soha sem tudtam igazán önmagam adni.

Hol van olyan nő, aki nem ez alapján választ, hanem mondjuk a belső személyiségem miatt? Abban is tudnának mit értékelni egyesek, de odáig el sem jutunk, ha nem csinálok színjátékot már az ismerkedés elejétől. Akárhányszor őszinte voltam nőkkel, akárhányszor önmagam adtam, akárhányszor felvállaltam a gyengeségeim és beszéltem róla, akárhányszor érzelmeket mutattam ki, vagy például elmondtam, mennyire lenyűgözőnek gondolok egy nőt, onnantól soha nem voltam már érdekes a nőnek. Pedig korántsem arról van szó, hogy rázúdítok rengeteg lelki sérelmet és hasonlókat.

Én így nem látok normális utat, csak játszmázást. Működik egyáltalán valahol az őszinteség? Enélkül hogyan lehet jó egy kapcsolat? Működhet sokáig, de nem jó, nem az igazi.

2021. aug. 14. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:
Most azt hiszik, hogy akik ezeket a nőket elcsábítják, azok jobban önmagukat adják, mint én. De hát így kell jól csinálni.
2021. aug. 14. 15:36
 32/70 anonim ***** válasza:
97%

26

Te sem a lelkuk miatt keresed q noket

2021. aug. 14. 16:48
 33/70 anonim ***** válasza:
5%

32#

Miért kéne a lelkük miatt kurni a nőket?

A szex testi dolog, s ha nem vagy demiszexuális, akkor nem kell hozzá lelki kapocs.

Az viszont hogy mindenkit önmagáért szeressenek alapelvárás egy egészséges lelkületű embernél.

Kár hogy ti itt nem azok vagytok

2021. aug. 14. 17:22
 34/70 anonim ***** válasza:
33 Önmagáért szeretik azokat is,amilyennek szeretne lenni a kérdező,csak nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal.
2021. aug. 14. 18:11
 35/70 anonim ***** válasza:
96%
33 Aki ilyen sekélyes alak,mint amilyen te vagy a hozzászólásod alapján,az mire fel várja el,hogy maga miatt szeressék? Azért nem szeretnek magad miatt,mert eggy darab pozitív,szerethető tulajdonságod nincs.
2021. aug. 14. 18:15
 36/70 anonim ***** válasza:
35 egy*
2021. aug. 14. 18:15
 37/70 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig látszik hogy a nőknek nem tetszik az igazság.

Igen, elég jól megtudják magukat játszani ez a legtöbb nőnek elég is. Rengetegszer hallgatom a nőket hogy az aktuális pasirol hogyan ömlengenek, utánna meg a pasit hallgatom hogy valójában milyen. Nagyon kiábrándító ez a felszínes ostobaság... Álomvilág.

2021. aug. 14. 20:45
 38/70 anonim ***** válasza:
92%
31,37 Szerintem nem ugyanazokról a pasikról beszélünk, hiszen az már kiderült, hogy ti felszínes phötsök vagytok, nyilván a nektek tetsző nőknek más típusú pasi jön be, mint az értelmes, normális nőknek. Ne ránk vetítsétek ki a saját agybajotokat.
2021. aug. 14. 20:48
 39/70 A kérdező kommentje:
Megpróbálsz megkülönböztetni pedig 100%-ig biztos, hogy a neked tetsző pasik közül semelyik nem jobb etéren. Sem őszinteség/hazudozás terén, sem felszínesség terén. Eleve nem vagyok felszínes, nem látom hogy nekem jobban számítana a külső, mint másoknak.
2021. aug. 14. 20:53
 40/70 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy én leírtam az igazságot, ők pedig megtartották maguknak és jól át vagy ejtve.
2021. aug. 14. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!