Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Muszáj mindig ezt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj mindig ezt csinálni, hogy megszerezzem? Hol találhatok olyan nőt, aki a lelkemért szeret?

Figyelt kérdés

Menjünk túl azon, hogy sokaknak fontosak az anyagiak, illetve a külsőségek, és mióta van karrierem mégis jó vagyok annak, akinek előtte nem. Már ez is szánalmas, de menjünk tovább.

Utána jön a következő szint, ez már megfontoltabb. Szóval egy nőnek fontos az, hogy erősnek mutassam magam, magabiztosságot sugározzak, játsszam el a menőt, a sikerest, és játsszam el azt, hogy nem is érdekel ő engem annyira, mert akkor fog utánam jönni, akkor fogok kelleni neki. Mint ahogy más férfiak is ezt így látják, ez eddig így működött nálam is jól mindig. És így soha sem tudtam igazán önmagam adni.

Hol van olyan nő, aki nem ez alapján választ, hanem mondjuk a belső személyiségem miatt? Abban is tudnának mit értékelni egyesek, de odáig el sem jutunk, ha nem csinálok színjátékot már az ismerkedés elejétől. Akárhányszor őszinte voltam nőkkel, akárhányszor önmagam adtam, akárhányszor felvállaltam a gyengeségeim és beszéltem róla, akárhányszor érzelmeket mutattam ki, vagy például elmondtam, mennyire lenyűgözőnek gondolok egy nőt, onnantól soha nem voltam már érdekes a nőnek. Pedig korántsem arról van szó, hogy rázúdítok rengeteg lelki sérelmet és hasonlókat.

Én így nem látok normális utat, csak játszmázást. Működik egyáltalán valahol az őszinteség? Enélkül hogyan lehet jó egy kapcsolat? Működhet sokáig, de nem jó, nem az igazi.

2021. aug. 14. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%

Osztom kedves hatos véleményét!

Ne fuss olyan vonat után, ami meg sem áll az állomáson ahol várakozol. :)

Felesleges játszmázni, add önmagadat és akkor olyanokat vonzol be akik nagy eséllyel kompatibilisek veled!

:)

2021. aug. 14. 11:21
 12/70 anonim ***** válasza:
91%

"Hol van olyan nő, aki nem ez alapján választ, hanem mondjuk a belső személyiségem miatt?"

Nincs olyan nő.

Te is az olyan csajokhoz mégy oda akiknek jó melle van, szép arca, csini lábai. Te sem a lelkükért szereted őket.

Persze olyan van, hogy bevonz a csini test, majd később szerelmes leszel a lelkébe. Fordítva ez nagyon ritka.

2021. aug. 14. 11:22
 13/70 A kérdező kommentje:

"Te óriási tévedésben vagy. Aki erre vágyik, annak nem az kell, hogy te ezt eljátszd, hanem, hogy ilyen legyél. Ilyen férfire vágyik. Ha te ezt csak eljátszod, becsapod saját magadat is és őt is. Tehát magadat kellene adni és az ilyen nőket elkerülni mert nem egymást keresitek."

Ez nem igaz. Ilyen férfi kb nincs, vagy annyira kevés, hogy még a jó nők 99%-ának sem jut. Ezek a sikeres, erős, menő férfik is szinte mind csak eljátsszák, hogy azok. Olyan férfi nem létezik, ami megfelelne azoknak az elvárásoknak, ami a nőknek kell ahhoz, hogy meglegyen a szikra (itt most a jóféle nőkről beszélek, akik tudnak válogatni), ezért aztán ezek a férfiak hozzáhazudják azt, ami nincs meg bennük. Amelyik sikeres, erős, gazdag, magabiztos, az melléhazudja hogy hűséget és az odafigyelést. Más ember pedig mást. Ők is hazudnak. Szinte mind hazudik, szerepet játszik, mert ez kell a nő meghódításához.

2021. aug. 14. 11:49
 14/70 anonim ***** válasza:

Így van kérdető!

Ahhoz nagyon kiemelkedőnek kell lenni hogy valakinek az élet minden területén kiemelkedő sikerei vannak és emellett még maradjon is ideje mindenre. (Ilyen férfi valóban alig van, ezért hazudoznak és csalnak)

2021. aug. 14. 11:52
 15/70 anonim ***** válasza:
97%
Ja, értem, neked csak a jóféle nők a nők, az insta cicák. Azt nem tudom, te honnan tudod, hogy ki milyen férfi és mire vágyik egy nő. De az biztos, hogy a felszínességed okozza a vesztedet. Egy nő egy férfire vágyik. Én tudom, hogy létezik olyan, amilyenre vágyom, csak nem sok és mind párkapcsolatban van. De majd csak jön egy egyedülálló. Olyan nem kell, aki hazudik magáról. Külsőben nem vagyok felszínes, belsőben kényes vagyok. De neked ez úgyis mindegy, mert te is felszínes vagy és a nők is akik tetszenek neked. Ennél fogva nem tudok neked segíteni, de szerintem más sem.
2021. aug. 14. 11:54
 16/70 A kérdező kommentje:

Honnan tudom? Mert például vannak férfiismerőseim, akiket már gyerekkoruk óta ismerek és ezért én ismerem a gyengeségeiket, és látom azt, hogy ebből mit mutatnak az újonnan megismert nőknek és ezek a nők mit gondolnak róluk. Nagyon nagy mértékű a hozzáhazudás mindenhol.

Abba inkább nem is megyek bele, hogy az aki neked jó, csak sajnos párkapcsolatban van, vajon akkor is kellene-e neked, ha éppen szingli lenne és azt mondaná, hogy egy szuper csaj vagy és kellesz neki... ja persze most mást mondanál. :D

2021. aug. 14. 12:02
 17/70 A kérdező kommentje:
(Vagy miután megismerted a gyengeségeit amiket eddig megpróbált elrejteni)
2021. aug. 14. 12:06
 18/70 anonim ***** válasza:
100%
16 Nem tudom mit nézel ki belőlem, de bele sem gondolok inkább. A volt férjem rendkívül férfias volt. Nekem ez abból is látszott, hogy nem félt bevallani a gyengeségeit. Hogy mert előttem elérzékenyülni. Ettől még lehet egy férfi erős, megbízható, stabil. Mi nők nem érzelemmentes terminátorokra vágyunk hanem férfire, aki mellett nőnek érezhetjük magunkat. Semmi gond azzal, hogy vannak gyengeségei, a kérdés az, hogy kezeli ezeket.
2021. aug. 14. 12:06
 19/70 A kérdező kommentje:
Itt most gyengeségek elrejtése alatt olyan dolgokra is gondoltam, mint például annak titkolása, hogy hűtlen lenne. Az, aki szerinted jó csak sajnos párkapcsolatban van, lehet hogy valójában titokban csalja összevissza a barátnőjét.
2021. aug. 14. 12:12
 20/70 A kérdező kommentje:
Lehet hogy merevedési problémái vannak, amivel sokat küszködnek az ágyban a nőjével.
2021. aug. 14. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!