Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Muszáj mindig ezt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj mindig ezt csinálni, hogy megszerezzem? Hol találhatok olyan nőt, aki a lelkemért szeret?

Figyelt kérdés

Menjünk túl azon, hogy sokaknak fontosak az anyagiak, illetve a külsőségek, és mióta van karrierem mégis jó vagyok annak, akinek előtte nem. Már ez is szánalmas, de menjünk tovább.

Utána jön a következő szint, ez már megfontoltabb. Szóval egy nőnek fontos az, hogy erősnek mutassam magam, magabiztosságot sugározzak, játsszam el a menőt, a sikerest, és játsszam el azt, hogy nem is érdekel ő engem annyira, mert akkor fog utánam jönni, akkor fogok kelleni neki. Mint ahogy más férfiak is ezt így látják, ez eddig így működött nálam is jól mindig. És így soha sem tudtam igazán önmagam adni.

Hol van olyan nő, aki nem ez alapján választ, hanem mondjuk a belső személyiségem miatt? Abban is tudnának mit értékelni egyesek, de odáig el sem jutunk, ha nem csinálok színjátékot már az ismerkedés elejétől. Akárhányszor őszinte voltam nőkkel, akárhányszor önmagam adtam, akárhányszor felvállaltam a gyengeségeim és beszéltem róla, akárhányszor érzelmeket mutattam ki, vagy például elmondtam, mennyire lenyűgözőnek gondolok egy nőt, onnantól soha nem voltam már érdekes a nőnek. Pedig korántsem arról van szó, hogy rázúdítok rengeteg lelki sérelmet és hasonlókat.

Én így nem látok normális utat, csak játszmázást. Működik egyáltalán valahol az őszinteség? Enélkül hogyan lehet jó egy kapcsolat? Működhet sokáig, de nem jó, nem az igazi.

2021. aug. 14. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
98%
A hűtlen pasik eleve kuka. Ezért nem is próbálkoznék kapcsolatban lévő pasinál. Nem hiszem, hogy csalnának ezek az emberek, mert nem szexi pasik hanem átlagosak és normális értékrenddel bírnak. Az igazán férfias pasi ilyen nem valami műmájer macsó.
2021. aug. 14. 12:19
 22/70 A kérdező kommentje:
Ezt gondolod most, aztán lehet, hogy a 40-hez közeledve kapuzárási pánikja lesz és elkezdi kiélni magát, mert fiatalabb korában nem dugott szét mindent (de lehet hogy egyáltalán senkit) és rájött, hogy ez hiányzik neki. Vannak ilyen férfiak is. A többségnek mind vannak hiányosságai, hibái, amik rejtve maradnak, egy ideig, vagy örökre.
2021. aug. 14. 12:27
 23/70 anonim ***** válasza:
96%
Fuuu,kérdező. Te egy rettentően ostoba,fárasztó,megkeseredett alak vagy. Nem csodálkozom,hogy nem kellesz a szép nőknek,akiknek van miből válogatni. Az a helyzet,hogy az értelmes,de kevésbé dekoratívaknak sem kellenél,mert elviselhetetlen és buta vagy.
2021. aug. 14. 12:29
 24/70 anonim ***** válasza:
100%
44 vagyok, ezek a férfiak a 35-50-es korosztály. A volt férjemet 25 évesen ismertem meg és ő volt 33 akkor. De azok a párok akik fiatal korunkban összejöttek egymással, ott is van aki még mindig hűséges kapcsolatban van ennyi idő után is.
2021. aug. 14. 12:33
 25/70 A kérdező kommentje:
Csak arra akartam rávilágítani, hogy sokminden van, amit nem látsz. Ezek a pasik, akiket te jónak gondolsz, talán valójában mégsem olyan jók, mint amilyennek mutatják magukat. Én ezt látom, tapasztalom, hogy sajnos mindig hazudni kellett a nőknek, akkor gondolják azt valakiről, hogy jó.
2021. aug. 14. 12:34
 26/70 A kérdező kommentje:

És egyébként kellek szép nőknek. Ahogy írtam is. :)

Csak sajnos nem önmagam miatt, de más férfiak sem őszinték.

2021. aug. 14. 12:46
 27/70 anonim ***** válasza:
96%
Hát én meg nem ezt látom. A családban sem. De valószínűleg más nők után mész te, mint ezek a férfiak.
2021. aug. 14. 12:46
 28/70 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet hogy a kérdező teljesen reálisan látja a dolgokat! :D

A nők pedig, amint a válaszokból is látszik, eléggé álomvilágban élnek.

2021. aug. 14. 13:26
 29/70 anonim ***** válasza:
96%
Ha az, amikor onmagad adod nem eleg a masiknak, akkor ott veled van a baj, ha megis eljatszod a szerepet. Gondolom az a vege, hogy ki is ebrudalnak, amikor lehull az alarc, mert akkor nem itt panaszkodnal. Ha olyan ertekes lennel belsoleg, akkor nem kerulnel mindig lapatra. Ideje lenne egy alapos onertekelesnek, mert nagyon nem ugy latod magad, ahogy masok latnak teged. Ilyenkor nem masokban van a hiba, rajtad van rossz szemuveg.
2021. aug. 14. 14:38
 30/70 anonim ***** válasza:
Á ti nagyon nem nem értitek a kérdezőt...
2021. aug. 14. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!