Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szemében hogy maradhatok férfi 35-40 éves kortól?
Így 19 évesen nekem nagyon ijesztő látni hogy milyen "átváltozás" történik velünk férfiakkal úgy 35 éves kor után, van akinél már 30 évesen is látni.
Olyan furcsán "eltorzul" minden a testünkön, az egész test, arc, annyira ijesztő ez az egész. Abban sem vagyok biztos hogy akár edzés, sport segíthet ezen. Vagy valamennyire igen?
Férfi szemmel is rendesen ijesztő ez eltorzulás, már ilyen korán, nem arról van szó hogy 60-70 évesen.
Basszus akkor kb. 30 éves korunkig nézhetünk ki úgy igazán férfinak aztán jön ez a groteszk átalakulás????
Ti nők ezt ugyanígy látjátok vagy én még túl fiatal vagyok és ezért ijedek így meg?
Én életem legjobb pasiját egyszer láttam.
20-25 körül voltam, a társasházi lépcsőházban szembe jött. 40 körül volt és meglepően teljesen ősz. Életemben nem láttam olyan szexi pasit!
Sehogy, 35 felett nincsenek jó pasik.
38N
# 13
Mi a tapasztalatod, mik a legfőbb hiányosságok külsejüket tekintve?
# 18
Sok vonzót látni közöttük. De azon komolyan megijedtem hogy majd sajnos én is olyan fura kinézetű férfivá változom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!