Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szemében hogy maradhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében hogy maradhatok férfi 35-40 éves kortól?

Figyelt kérdés

Így 19 évesen nekem nagyon ijesztő látni hogy milyen "átváltozás" történik velünk férfiakkal úgy 35 éves kor után, van akinél már 30 évesen is látni.

Olyan furcsán "eltorzul" minden a testünkön, az egész test, arc, annyira ijesztő ez az egész. Abban sem vagyok biztos hogy akár edzés, sport segíthet ezen. Vagy valamennyire igen?

Férfi szemmel is rendesen ijesztő ez eltorzulás, már ilyen korán, nem arról van szó hogy 60-70 évesen.

Basszus akkor kb. 30 éves korunkig nézhetünk ki úgy igazán férfinak aztán jön ez a groteszk átalakulás????

Ti nők ezt ugyanígy látjátok vagy én még túl fiatal vagyok és ezért ijedek így meg?

#egészség #test #öregedés #furcsa test átalakulás
2021. aug. 9. 21:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen az élet! Ha jó a genetikád, nem cseszed szét a tested, az elméd, akkor elodázhatod a leépülést. Nyugi, a nőknél látványosabb a dolog, ők időközben szülnek is. A mai kirakat világban sajnos a külső mindenek felett áll, így a mai fiatalok többsége eret vág magán 40 felett.
2021. aug. 9. 22:08
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon éretlen vagy! 35-40 évesen nagyon nem 19 évesekkel leszel együtt. Fel sem fog tűnni neked és nekik sem az őszülés, ráncok, vagy plusz kilók, ez az élet rendje, a tested kollagén termelése, vagy a gravitáció ellen nem küzdhetsz.

Ha sportolsz, normálisan étkezel, akkor is elér a változás, legfeljebb kisebb mértékben.

2021. aug. 9. 22:09
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

A mai középkorú férfiakat elnézve az már baromi sokat segít, ha nem pukkansz le. Értem ez alatt:

- nem gondolod azt, hogy mivel férfi vagy, neked nem kell foglalkoznod a testeddel, bőröddel, mert jó, ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél / a nő a szebbik nem / ha ápolod a tested-arcod az b...is

- nem szoksz rá a cigire, alkoholra

- nyilván nem olyan szinten, mint egy nő, de ápolod az arcod... elmész egy kozmetikushoz, megtudod, milyen típusú a bőröd, veszel egy olyan bőrtípusra való arckrémet, egy fényvédő krémet és egy arclemosót, és rendszeresen használod (youtube-on, neten rengeteg cikk van arról, milyen sorrendben, milyen mennyiségben stb.)

- sportolsz vagy edzel

- ápolod a lelked is... nem hanyagolod el a most fontos társas kapcsolataid, van hobbid, van értelme az életednek / van, amit tudsz lelkesen várni meló után (és ez nem csak a párkapcsolat / szex); nem árt, ha van pár aktív hobbid (ami nem a netszörfölés, videojáték, Netflix hármas)

- igényesen, alkathoz és a színeidhez, ill. alkalomhoz illően öltözködsz; ha agyonhordod vmelyik ruhádat, lecseréled

- karban tartod a hajad, arcszőrzeted; előnyös frizurát vágatsz magadnak, ill. ha van, akkor előnyös szakállt és/vagy bajuszt

2021. aug. 9. 22:16
 4/21 A kérdező kommentje:

# 3

:-) köszi ezek nagyon hasznos tanácsok

2021. aug. 9. 22:18
 5/21 anonim ***** válasza:
Ja, és nyilván van, aki korábban kezd el "öregeni" genetika miatt, ezt nem nagyon lehet kivédeni, max. plasztikai műtéttel... de lehet kicsit idősödő külsővel is kellemes a külső, ha a kisugárzásod ezt tudja ellensúlyozni.
2021. aug. 9. 22:18
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

Csak a genetika számít, a káros szokások nem..

Na meg a stílusérzék, ami még javíthat a dolgokon.

35 évesen ne a 19 éveseket hajkurászd majd.. Egyébként megértelen, annakidején és is minden 30 körülit öregnek láttam, most meg 30 vagyok, a 20 körülieket látom gyereknek. Ez mindig így lesz normális szemlélettel, nem fog vonzani másik korosztály, csak a sajátod. Akiket korábban 20 évesen vén fószereknek tartottam(akkor is, ha helyes kigyúrt filmsztár volt), most jóképű férfiaknak látom, illetve azt is látom, hogy a 20asok még nagyon gyerekek hozzájuk képest, kis fiatalok mind.

Nem fogod a korosztályod undinak látni a kora miatt, átalakul majd, mit tartasz vonzónak(ha sikerül megtartanod az egészséges látásmódod). Egészséges ember a saját korosztályához vonzódik. Egy felnőtt arc jobban fog vonzani, mint egy feszes fiatal, pusztán azért, mert az egyik rokonszenvesebb, ismerősebb lesz, inkább a sajátodnak érzed, akkor is, ha szépen tartod majd magad a korodhoz képest.

Valahogy úgy, mint ahogy most érzel a 10-12 évesek iránt.. Látod ki szép, ki kevésbé, de vonzani egyik sem vonz, az sem, amelyik szép, mert ők még kicsik.. Nekik pedig te vagy a felnőtt bácsi, ahogy ennek lennie kell, már öreg vagy hozzájuk és nagynak érzik azt a pár év különbséget is. A 14 évesek is.:)

2021. aug. 9. 22:39
 7/21 anonim ***** válasza:
Én sok ismerősön, kollégán, színészen azt figyeltem meg, hogy jót tett nekik a kor. Ráadásul szerintem az is történik ilyenkor, hogy tiniként a fiatalos kinézet jön be, természetesen, de ahogy idősödsz, a felnőttesebb, érettebb külső jön majd be, tehát ne aggódj, ki van ez találva.
2021. aug. 9. 23:17
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Nők szemében hogy maradhatok férfi 35-40 éves kortól?

Úgy, hogy a korodnak megfelelően választasz párt.

Rosszul vagyok, mikor egy ilyen korú pasi fiatal, gyönyörű csajok körül lebzsel, stíröl, elfelejtve, hogy az idő felette is telik.

Én szintén ebbe a korcsoportba tartozom, és az a meglátásom, hogy még egy bő tízessel később is vannak jó kinézetű férfiak. Az idő nektek dolgozik, sármossá tesz benneteket, hacsak nincs több évtized önpusztítás a hátatok mögött

2021. aug. 9. 23:33
 9/21 anonim ***** válasza:
4%

Sajnos nem valószínű. 30 fölött nincs jó pasi. Én mondjuk egyet ismerek, ő valahogy nem akar elcsúnyulni. Genetika lehet.

Öröm az ürömben, hogy a nők se maradnak örökké 20 évesek, így a többség el tudja fogadni. Sajnos nekem nem sikerült. A saját öregedésemmel se békéltem meg, meg a korombeli férfiak se tetszenek😟Hidd el, ez rosszabb. Szerencsére nem ez az átlag.

2021. aug. 10. 00:32
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
57 éves a férjem, sokkal sármosabb és férfiasabb, mint 30 éves kora előtt volt. 40 körül kezdett el irgalmatlanul jó pasi lenni, valami elképesztő volt, hogy tizenpár év után mennyire máshogy kezdtem el nézni rá. Persze nem mindenki így változik a korral, én pl sokkal szebb voltam fiatalon, de neki kifejezetten jót tett a kor. 😊
2021. aug. 10. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!