Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten társat kereső Hölgyek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten társat kereső Hölgyek! Hogyan reagálnátok arra, ha egy férfi nyitó levélként egy saját verset küldene kezdeményezésként, bemutatkozásként?

Figyelt kérdés
Nyilván, egy versrajongó lány nagyon örülne, így elsősorban olyan hölgyek véleményét várom, akik nem különösebben versrajongók, hogyan reagálnátok?
2021. aug. 9. 18:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#9 Miért gondolod így? Nem értékelnéd, hogy valaki azért ír verset, hogy imponáljon egy hölgynek?
2021. aug. 9. 19:16
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha én verssel nyitnèk , törölnèm majd tiltanàm magam 😆😆
2021. aug. 9. 19:19
 13/28 anonim ***** válasza:

"Nem valami obszcén stílusban írnám, hanem kulturáltan!"

Nem az obszcén stílusra gondoltam, hanem arra, hogy valóvab versnek tekínthető-e, nem pedig összedobált kínrímek halmazának.

2021. aug. 9. 19:20
 14/28 A kérdező kommentje:

Ha nekifognék, hogy verset írjak, akkor nem kecske rímekben gondolkodnék, vagy ahogy te fogalmaztál:"összedobált kínrímek halmazában"!

Írtam már verset három lánynak is, de az első kettőnek személyesen adtam át, a harmadiknak levélben küldtem el. Egyikből kapcsolat lett, a másik kettőnek meg épp volt párja, de mindegyik pozitívan értékelte. Ebből szűrtem le, hogy annyira azért nem lehetek béna.

2021. aug. 9. 19:26
 15/28 A kérdező kommentje:
Neten, viszont ahol előtte még nem ismerem személyesen a hölgyet, lehet hogy furcsán reagálna.
2021. aug. 9. 19:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a verseket és pont ezért rossz ötlet. Olyan sokan írnak értékelhetetlen nyálas vacakokat, hogy inkább szóba sem állnék vele. Ha nem vagy Radnóti szintjén, ne tedd. Aki nem szereti a verseket az nem értékeli, aki szereti azt meg csak igazán jóval tudod elkápráztatni.
2021. aug. 9. 19:33
 17/28 A kérdező kommentje:
#16 Radnótit nem igazán preferálom, sokkal inkább Petőfit, vagy Arany Jánost! Bár én messze eltörpülök hozzájuk képest!
2021. aug. 9. 19:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy lennék vele, hogy kezdésnek ne verset küldjön, hanem legyen konkrét, lényegre törő, írja le, miért vagyok neki szimpatikus. Utána, ha már kialakult egy beszélgetés, jöhet a vers... ha minőségi, és nem vmi erőltetett kínrímes vagy nagyon nyálas, gagyi bénaság (tudom, most fognak sokan lepontozni, de ez a véleményem).
2021. aug. 9. 19:49
 19/28 A kérdező kommentje:

#18 Kedves.....Nagyon szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Nagyon szép a mosolyod... Na pont az ilyen sablonos dumát szeretném elkerülni, hogy kitűnjek a többi száz közül! Hát nem sokkal kreatívabb, ha verssel nyitnék?

Vagy a kreativitás már nem számít erénynek egy hölgynél?

2021. aug. 9. 19:57
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés, hogy ki írja a verset. Chadnek örülnének a nők, Eta hoffmannak nem.
2021. aug. 9. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!