Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten társat kereső Hölgyek! Hogyan reagálnátok arra, ha egy férfi nyitó levélként egy saját verset küldene kezdeményezésként, bemutatkozásként?
"Nem valami obszcén stílusban írnám, hanem kulturáltan!"
Nem az obszcén stílusra gondoltam, hanem arra, hogy valóvab versnek tekínthető-e, nem pedig összedobált kínrímek halmazának.
Ha nekifognék, hogy verset írjak, akkor nem kecske rímekben gondolkodnék, vagy ahogy te fogalmaztál:"összedobált kínrímek halmazában"!
Írtam már verset három lánynak is, de az első kettőnek személyesen adtam át, a harmadiknak levélben küldtem el. Egyikből kapcsolat lett, a másik kettőnek meg épp volt párja, de mindegyik pozitívan értékelte. Ebből szűrtem le, hogy annyira azért nem lehetek béna.
#18 Kedves.....Nagyon szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Nagyon szép a mosolyod... Na pont az ilyen sablonos dumát szeretném elkerülni, hogy kitűnjek a többi száz közül! Hát nem sokkal kreatívabb, ha verssel nyitnék?
Vagy a kreativitás már nem számít erénynek egy hölgynél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!