Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kéne ismernem, hogy csak egy melós vagyok a sok közül?
Figyelt kérdés
Inkább mondjak valami menőt, hogy programozó, mérnök, atomfizikus?
Hátha akkor leveszem a lábáról, és akkor már mindegy.
2021. aug. 9. 18:28
1/11 anonim válasza:
El kell döntened egy éjszakára kell vagy hosszabb távon gondolkozol, egy estére el lehet játszani, hogy tudsz programozni, vagy mérnök vagy, persze ha van gyomrod ezt beadni, de hosszabb távon kiderülne.
2/11 anonim válasza:
Én mérnök vagyok. Jöhettek csajok 😂😂
3/11 anonim válasza:
Én utcát seprek, de télen olcsón tudok sót szerezni lányok. 😘😘😘
4/11 anonim válasza:
#2 amúgy meg valaki ne azért szeressen, hogy mérnök vagy és sok pénzed van.
Szóval jobb magad adni.
Egy jó szakmunkás is kereshet annyit, mint egy mérnök.
5/11 anonim válasza:
és a sok pénzt hogy fogod neki bekamuzni?
"Mérnök vagyok, de egy kocsira se telik." :D
6/11 anonim válasza:
Ha nem csak dugni akarsz valami idióta pitsával, akkor igen, hosszú távon jobb őszintének lenni. Aki csak emiatt lenéz, azt hagyni kell a francba.
7/11 anonim válasza:
Marketingeld magad:
Melós helyett mondj mondjuk:
Fatelep => èpitès és tüzelès alapanyaggyàrtó technikus
Utèpitő => közlekedèst karbantartó és fejlesztő munkatàrs
Kőműves segèd => èpitkezèst tàmogató asszisztens
És még csak nem is hazudnàl.
Ezt marketingnek hívjuk gyerekek 😁
8/11 anonim válasza:
Ne kamuzz, nem szégyen a tisztes meló, ha mellette amúgy okos, értelmes, művelt vagy, akinek van világképe, nem a birkák után megy, jó a humora.
9/11 anonim válasza:
"Hátha akkor leveszem a lábáról, és akkor már mindegy."
Csak hiszed.
10/11 anonim válasza:
Sok melóst láttam (ráadásul az alpáribb féle) már tök szép lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!