Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki összejönne egy szimpla melóssal?
Figyelt kérdés
Vállalná a lemondásokkal teli, boldog, de tisztességes életet?2021. júl. 17. 13:58
2/30 anonim válasza:
Én jelenleg, sajnos munkanélküli vagyok, a szakmámban most nem tudok elhelyezkedni, de máshol sem rózzásabb a helyzet. A párom jelenleg "szimpla melós" (szakmunkás), hiszen ő sem tud most a saját szakmályában dolgozni. Becsülöm azért, hogy jelenleg mindkettőnkért gürizik és eszem ágában sem lenne "lecserélni" még egy milliárdosra sem.
3/30 anonim válasza:
Azért egy milliárdosra csak lecserélném 😂
4/30 anonim válasza:
Nők meg a "tisztesség" :D
Ilyenkor szokták azt csinálni, hogy felbukkan egy másik csávó, ők meg már monkey-brancholnak is. El se engedik az előző ágat, de már fogják a másikat, mint anno a majmok, innen a név. Aztán bejelentik, hogy "bocs, találtam mást". De ez még a jobbik eset, rosszabbiknál előtte megcsalnak.
5/30 anonim válasza:
"Nekem soha nem jutna eszembe egyik exemre sem rairni, hogy "mizujs" meg stb"
De azért vele kitárgyalod, hogy mi történt az évek alatt.
6/30 anonim válasza:
#4 Azért, mert Te egy világi lúzer vagy és felszínes ribizlikkel jössz össze, attól még nem lesz minden nő ilyen:)
7/30 anonim válasza:
Én simán összejönnék melóssal, ha engem nem húzna le anyagilag, és mellé van elég tájékozott, intelligens, olvasott az ízlésemnek és más téren is passzol a személyiségünk.
8/30 anonim válasza:
#6 Bocsi de amit ők tesznek az nem engem jellemez. Azért mert úgy bántak velem ahogy még nem vagyok lúzer. Az ő döntésük, őket jellemzi, én nem vállalok felelősséget mások cselekedeteiért.
Jó, akkor szeretnék megismerni egy nőt, aki nem ilyen.
9/30 anonim válasza:
Kettes vagyok. Higgyétek el, simán "le tudnám cserélni", ha akarnám, de nem akarom és nem is fogom, mert őt szeretem. Akármennyire hihetetlen ez az itteni nőgyűlölőknek és inceleknek.
10/30 anonim válasza:
Nem hiszem, hkgy lemondanék a gyerekről....szoval nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!