Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyire demoralizáló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyire demoralizáló, ha egy 30 as férfi, akivel többször randiztatok, ilyen helyre visz fel titeket beszélgetni (random kép, nem fővárosi, csak egy példa) a fővárosban, mert itt van lakása (belül nem rossz)?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 7. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as már ne haragudj, de megyeszékhelyen nem kapni 16-20 millió alatt panelt, ami mondjuk lakható. A mai viszonyok mellett kevesen mondhatják azt, hogy 10 millió önerőt össze tudnak szedni (bár tudom, hogy minden fiatalnak rengeteg megtakarítsáa van a kormány szerint, de nem.)

Szóval, ha nőként ilyen igényeid vannak, te mit tudsz felmutatni, halljuk?

2021. aug. 9. 10:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, Miskolcon nézelődtem, de már ott is 14 ről 16 ra ugrott az élhető panelok ára, Nyíregy 17-18 m, Debrecen 18-20 nál kezdődik az elfogadható. Egy 21 milliónak is kell kb 7 m önerő, h a bank szóba álljon veled.
2021. aug. 9. 13:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Most én ezt a 30+% ot mondtam, persze van biztos, ahol elég a 20% önerő, de legtöbb bank a 30%-ot preferálja.
2021. aug. 9. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne demoralizáló? Mondjuk én sem a csittifitti insta díszk...a golddigger típus vagyok, tudom, hogy mennyibe kerül egy lakás / ház, manapság még lakást sem mindenki engedhet meg magának. Én nem tartom gáznak a panelt - én bérházban lakom, az sem "jobb" ilyen téren.
2021. aug. 9. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez nem lehet szempont. Miért kellene a kész tutiba beülni? Együtt majd továbbléptek, ha minden más jól alakul. Ha minden más klappol, akkor - egy szint felett persze - az utolsó legyen az anyagi rész. Ez szint felett van, önálló, nem te tartod el, stb. Drukkolok.
2021. nov. 6. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Én sosem éltem panelben és elég borzasztónak látom őket de ettől még az a véleményem hogy ha egy fiatal férfinak ilyen lakása van, még ha hitellel is, azt meg kell becsülni. Ha működik a kapcsolat és hosszútávú közös tervek vannak akkor lehet máshol élni.
2021. nov. 6. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Etele út?
2023. márc. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!