Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön a kövér nem túl dekoratív nők tényleg többször kapnak dickpic-et mint az átlagos társaik?
Pár hete hogy elkezdtem nézegetni ezeket a mobilos és asztali társkeresőket, és meglepődve tapasztalom hogy a nők közül 70-80%-ban csak azok kezdik úgy a mondókájukat, hogy nem kérnek péniszes képet és nem akarnak egy éjszakást -akik mondjuk úgy hogy az alja kategóriába tartoznak.
Elhízott, igénytelen kinézetű magukra nem sokat adó 25-35 körüli nőkről beszélek.
Na most ez valami fordított pszichológia akar lenni, hogy elhitessék a férfiakkal milyen nagy kereslet van rájuk?
Vagy valóban többen próbálkozhatnak ezeknél a nőknél dickpic-el?
Szerintem a legtöbb ilyen nőt csak kiakarják használni, aztán kapják az ívet rendesen a társkeresőkön.
Van benne valami.
Inkább az arányok. Egy jobb nő már van annyira rutinos, hogy figyeli a részleteket, így kevésbé fut bele ilyesmibe, a kövérnek meg ugyanúgy a Brad Pitt kéne, aki a szintjén felül van. Emiatt őket könnyebben beetetik a trollok, mert csorgatják a nyálukat azokra a jó pasikra, akikről nem ordít, hogy fake profil.
A jó nőket meg nem hatja meg a dolog, így a trolloknak minimális esélye van arra, hogy meg tudják ilyesmivel szivatni a nőt.
Ugyanis minél nagyobb az érdeklődés irántuk, annál kevésbé fáj, ha az egyik kihullik, a kövér, igénytelen meg beleéli magát, hogy neki is összejön egy Brad Pitt, aztán koppan, amikor troll van a regisztráció mögött.
A következő kopp meg akkor lesz, amikor a talonba rakott Átlag Józsik sem írnak már vissza.
Utolsó, Tinder lesz az...
Azért nem is értem, a Tinderen miért írják ki egyes lányok, hogy nem kérnek farokképet, mikor nem is lehet képeket küldeni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!