Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mentális betegség után gyógyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális betegség után gyógyultan se kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Borderline személyiségzavarból 3 év gyógyszeres kezelés után gyógyultnak nyilvánított a pszichiáterem. Már csak a gyógyszerrel való leszokás miatt kell visszajárnom. 28 éves férfiként úgy hogy tini korom óta nem volt párkapcsolatom van aki elfogadna?

2021. aug. 6. 06:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10. Nem tudom hogy te mit szeretnél egy nőtől de én nem ragaszkodok a tökéletes kinézethez.
2021. aug. 6. 08:35
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell tökéletes kinézet, senki sem tökéletes. De kell egy ápolt, igényes külső. Meg nyilván a helyes arc.
2021. aug. 6. 09:05
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem most aktívan van jelen a Borderline az életemben mégis rendszeresen van/volt párkapcsolatom.
2021. aug. 6. 09:14
 14/21 A kérdező kommentje:
13. Nekem is lehetet volna csak nem akartam kitenni a düh/pánik rohamijaimnak egy másik embert.
2021. aug. 6. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Akkor mi ez a kérdés ha azt írod lehetett volna kapcsolatod? Akkor ezekszerint ezután sincs akadálya ha betegen is kellettél volna valakinek. Szóval így értelmetlen a kérdésed
2021. aug. 6. 09:20
 16/21 A kérdező kommentje:
15. De van, attól hogy öszejőhetett volna valami, még nem biztos hogy hosszútávon elvisel valaki.
2021. aug. 6. 09:25
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
És szerinted azt hogy ki visel el hosszú távon, hogy fogod megtudni? 🤦‍♀️
2021. aug. 6. 09:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
3-as véleményét szkippeld, szerintem még puncit sem látott élőben.
2021. aug. 6. 09:32
 19/21 A kérdező kommentje:

17. Nyilván úgy hogy kapcsolatban leszek. Attól félek hogy hiába leszek nagyjából rendben, a múltam miatt nem fognak megbízni bennem. És nem fog működni a kapcsolat.

Eltitkolni se tudom látszanak a combomon a vágásnyomok.

2021. aug. 6. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem neked kérdező annyi bajod van hogy örülj hogy le nem köpnek a nők ha meglátnák. Ne nagyon reménykedj hogy később lesz partnered.
2021. aug. 6. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!